Головна Сторінка » Станозолол для бодібілдингу: на що звертати увагу при його покупці?

Станозолол для бодібілдингу: на що звертати увагу при його покупці?

0

Потужні анаболічні стероїди завжди користувалися популярністю серед бодібілдерів. Це пов’язано з тим, що кожен атлет прагне отримати ідеальне тіло і наростити великий обсяг м’язової маси за короткий проміжок часу. Одним із найбільш затребуваних анаболічних стероїдів є станозолол. Препарат має синтетичне походження та відноситься до похідних дигідротестостерону. На початковому етапі створювався для використання у тварин, надалі був удосконалений для застосування спортсменами. Купити станозолол у Львові можна в інтернет-магазині “Стероїд-шоп”.

Характеристики препарату станозолол

Станозолол випускається в ін’єкційній та таблетованій формі. Серед спортсменів уколи мають великий попит, тому що не завдають шкоди печінці. Ін’єкційна форма станозололу є водною суспензією тестостерону. Анаболічна активність становить 320% щодо чоловічого статевого гормону. Андрогенні властивості перебувають на рівні 30% відносно тестостерону. За рахунок низької андрогенної активності препарат призначається не тільки для чоловіків, його можуть застосовувати жінки.

Які ефекти має станозолол?

Станозолол – це анаболічний стероїд, який відрізняється від інших стероїдів, оскільки робить м’язи більш виразними, створює мускулатуру і спалює підшкірний жир. Найчастіше станозолол купити в Харкові та інших містах України віддають перевагу спортсмени у період “сушіння”. Ефекти від застосування станазололу:

– мускулатура стає більш вираженою;
– покращується рельєф тіла;
– підвищуються силові показники;
– зростає витривалість;
– спалюється зайвий підшкірний жир;
– посилюється апетит;
– виводиться зайва вода із організму;
– знижується рівень глобуліну;
– присутні антиестрогенний та антипрогестагенний ефект.

Багато спортсменів вважають за краще замовити станозолол в інтернет-магазині “Steroids-shop”, оскільки він має високу ефективність при сольних курсах, а також при взаємодії з іншою фармакологією. При комбінованих курсах станозолол посилює дію інших стероїдів.

Режим дозування станозололу

Сольні курси станозололу призначаються для людей, які мають достатній обсяг набраної маси, з помірним вмістом жирових відкладень. Ін’єкції необхідно робити щодня у дозі від 30 до 50 мг. Тривалість стероїдного курсу становить 4-6 тижнів. Більше тривалий прийом станозолола здатний призвести до розвитку побічних реакцій. Через 2 дні після крайньої ін’єкції слід розпочинати проведення післякурсової терапії. Для посилення ефекту прийому станозолола рекомендується дотримання певної дієти. Відповідно до відгуків спортсменів, які приймали цей стероїд, також рекомендується застосування спортивного харчування.
На що дивитись, коли хочете купити станозолол?

Для кожного спортсмена дуже важливо приймати високоякісну та оригінальну спортивну фармакологію. На сайті “Steroids-shop” представлена ​​саме така продукція, адже ми не з чуток знаємо наскільки здоров’я та фізичні показники атлета залежать від фармакології, що застосовується. Кожна упаковка має батч-код, за допомогою якого можна перевірити оригінальність анаболічного стероїду. Перевірити цей факт можна на сайті виробника. Доставка препаратів здійснюється по всій території України.

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *