Головна Сторінка » Олімпійський чемпіон Олександр Абраменко може завершити кар’єру через тяжку травму

Олімпійський чемпіон Олександр Абраменко може завершити кар’єру через тяжку травму

0

Нещодавно олімпійський чемпіон з фристайлу Олександр Абраменко отримав важку травму, у нього розрив хрестоподібних зв’язок коліна, та може завершити спортивну кар’єру. 

Про це повідомляє Pravda NEWS з посиланням на “Суспільне Спорт”.

За словами 34-річного спортсмена, це може вплинути на можливість продовження професійних виступів, адже тільки на відновлення від пошкодження піде близько дев’яти місяців:

“Ми пішли, зробили МРТ, і нам дали діагноз, що там розрив хрестоподібної зв’язки коліна, розтягнення заднього хреста та пошкодження кісток. Тобто стандартний набір фристайліста. Це лише операція, тільки так відновиш. Те саме я мав на іншому коліні перед Олімпіадою-2018. Це дев’ять місяців реабілітації. Цей сезон для мене закінчений”.

Спортсмен розчарований тим, що не може виступити на чемпіонаті світу, адже дуже хотів. І тепер щось знову завадило позмагатися у командних змаганнях.

“Потрібно зробити операцію і дивитися, як піде відновлення. Можуть, бути нюанси, тобто для звичайного життя все буде добре, але для нашого спорту може турбувати дуже сильно. Чи кінець кар’єри – не скажу. Дивитимемося, як усе розвиватиметься. Може, мені дуже захочеться ще, а, може, й не захочеться”, – сказав Олександр Абраменко.

Читайте також: Українець став “Людиною року 2022” серед світових тренерів

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *