Головна Сторінка » Президента НЕБАУ Віктора Лещинського відзначили на IV Загальнонаціональній премії року «Золоті руки»

Президента НЕБАУ Віктора Лещинського відзначили на IV Загальнонаціональній премії року «Золоті руки»

0

Днями в Києві у Fairmont Grand Hotel Fairmont відбулася IV Загальнонаціональна премія року «Золоті руки» із оновленою програмою «Все буде Україна». На заході відзначили копітку і невтомну працю тих, хто бореться за нашу Перемогу в тилу.

Серед нагороджених – президент Національного експертно-будівельного альянсу України Віктор Лещиньский, якого відзначили «За вагомий внесок у відбудову України».

Про це повідомляє «Оперативна Україна інфо».

Премію організувала та провела ГО «Спілка майстрів краси України».

На заході були присутні відомі громадські діячі, бізнесмени, актори, співаки, спортсмени, митці, представники ЗМІ, блогери, партнери заходу й ін.

«Приємно, що роботу нашого Національного експертно-будівельного альянсу України цінують та помічають. Як підтвердження – почесна відзнака «За вагомий внесок у відбудову України»! Щиро вдячний за таку високу оцінку та визнання. Продовжуємо працювати задля Перемоги. Слава Україні! Героям Слава! Слава ЗСУ!»- зазначив президент НЕБАУ Віктор Лещинський.

Серед почесних гостей: Марина Кінах Світлана Білоножко, Андрій Князь, В’ячеслав Соломка, Ірина Дюденко, Тимур Мірошниченко, Олексій Суханов, Камалія, Павло Зібров, Костянтин Корабльов, Оксана Фурса та ін.

Ведучими вечора стали Людмила Барбірта Руслан Сенічкін.

Також у межах заходу провели благодійний аукціон, кошти з якого спрямують на потреби ЗСУ.

Детальніше про IV Загальнонаціональну премію року «Золоті руки» із оновленою програмою «Все буде Україна» читайте у наступних матеріалах на сайті нашого видання.

Читайте також: У Києві провели світську благодійну подію CHARITY QUEEN of UKRAINE 2.0 (фото)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є у TikTok.

Юрій Іванов

Фото: Юрій Іванов 

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *