Головна Сторінка » Пілот Karaya розповів, що потрібно українським льотчикам

Пілот Karaya розповів, що потрібно українським льотчикам

0

Українським льотчикам необхідні, зокрема, авіаційні керовані засоби класу «повітря – повітря», щоб збільшити дальність ураження – потребу в цьому можуть закрити західні винищувачі.

Про це сказав пілот Вадим Ворошилов із позивним «Karaya» в інтерв’ю УП, повідомляє Pravda NEWS.

За його словами, найперше слід збільшити дальність, на яку можуть бачити наші радіолокаційні та прицільні комплекси:

«Друге – авіаційні керовані засоби класу “повітря – повітря” з набагато більшою дальністю ураження, ніж у нас зараз є. Тому нам дуже потрібні F-16, які можуть забезпечити наші потреби в цьому».

На думку Вадима Ворошилова, після перемоги Україна матиме літаки західного зразка, а також модернізує і техніку, і систему підготовки.

«Ті промислові потужності, які в нас є, треба реалізовувати та розвивати спільно із західними компаніями. Звісно, ми поступаємося в електроніці, авіаобладнанні, але у нас колосальний досвід у конструюванні планерів, у ракетобудуванні та у виробництві двигунів. Щоб зробити ідеальний продукт, нам потрібно поєднати свій досвід із західним», – зазначив пілот.

Читайте також: Пілот з Кременчука KARAYA отримав звання Героя України

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *