Головна Сторінка » Жоден учасник не написав цьогорічний радіодиктант єдності без помилок

Жоден учасник не написав цьогорічний радіодиктант єдності без помилок

0

Цьогоріч радіодиктант національної єдності жоден учасник не написав без помилок.

Про це в ефірі «Українського радіо» розповіла координатор радіодиктанту Юлія Шелудько, повідомляє Pravda NEWS.

За її словами, однієї помилки припустилися 5 учасників, двох – 15 осіб. З однією помилкою зокрема написали радіодиктант переможці минулих років Галина Шура та Христина Гоянюк:

«Без єдиної помилки, тобто нуль помилок, у нас таких переможців цього року немає. Але ми нагороджуватимемо тих, хто написав з однією чи двома помилками».

Загалом, на перевірку надійшло понад 30 тисяч електронних листів та майже 10 тисяч паперових – з усієї України, у тому числі з окупованих територій, а також із понад двох десятків інших країн: Польщі, Швейцарії, Португалії, Німеччини, Великої Британії, Словенії, Чехії, Франції, Казахстану, Грузії, Молдови, Нідерландів, Іспанії, Індії, Норвегії, Італії, Ірландії, Лаосу, Австрії, Ізраїлю, ОАЕ, Канади та США.

Нагадаємо, 9 листопада українці писали щорічний радіодиктант національної єдності. Відправити роботу на перевірку необхідно було до 10 листопада. Перевіряв тексти найчисленніший незалежний освітянський рух в Україні EdСamp Ukraine, який об’єднав понад 35 000 освітян.

Читайте також: Опублікували текст цьогорічного радіодиктанту національної єдності

Під час радіодиктанту національної єдності розплакався ведучий

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *