Головна Сторінка » Оксана Білозір здійснила мрію молоді з інвалідністю, взявши участь у проєкті “Зірковий гість у “Джерелі життя”: здійснити нездійсненне”

Оксана Білозір здійснила мрію молоді з інвалідністю, взявши участь у проєкті “Зірковий гість у “Джерелі життя”: здійснити нездійсненне”

0

Народна артистка України Оксана Білозір завітала до ГО “Центр реабілітації осіб із інвалідністю “Джерело життя” у Луцьку.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

«20 листопада в мене був концерт у Луцьку, і майже за місяць мене запросили здійснити мрію молоді з інвалідністю, взявши участь у проєкті “Зірковий гість” у Джерелі життя “: здійснити нездійсненне”. Я із задоволенням погодилась”,- розповідає Оксана Білозір.


За словами співачки, ця зустріч вразила її до глибини душі:

«Дуже щире, емоційне та надихаюче було спілкування. Разом із молоддю ми співали мої пісні: “Листопад”, “Зеленеє жито”, фотографувалися та розмальовували сумку-шоппер. Спогади про цю зустріч будуть довго зігрівати моє серце й серця молоді. Україна переможе та відродиться завдяки вірі та любові, які ми несемо у своїх серцях!”.

Читайте також: Народна артистка України Оксана Білозір долучилася до Ukrainian_week у США

Оксана Білозір розповіла про благодійні концерти та життя під час війни

Дивіться також: Оксана Білозір: про нові пісні, які народилися під час війни та сольний концерт у Жовтневому палаці

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *