Головна Сторінка » БО «БФ «Перший фонд відновлення України» та громадська спілка «Досить труїти Кривий Ріг» підписали меморандум про співпрацю (фото)

БО «БФ «Перший фонд відновлення України» та громадська спілка «Досить труїти Кривий Ріг» підписали меморандум про співпрацю (фото)

0

Днями БО «БФ «Перший фонд відновлення України» та громадська спілка «Досить труїти Кривий Ріг» підписали меморандум про співпрацю у межах коаліції «Досить труїти Україну», аби здійснювати моніторинг щодо знищення культурної спадщини та екологічного впливу війни.

Про це повідомляє Pravda NEWS.


За словами голова БО «Перший фонд відновлення України» Романа Пальчикова
предметом меморандуму є співпраця сторін у мужах всеукраїнської коаліції «Досить труїти Україну» і у сфері організаційного, інформаційного, науково-технічного, методичного, практичного та профорієнтаційного забезпечення діяльності сторін у тому числі, але не обмежуючись, шляхом проведення спільних заходів (конференцій, симпозіумів, круглих столів, семінарів, профорієнтаційних заходів тощо).

 

«Мета підписання меморандуму  – забезпечення екологічних прав громадян України та підготовки доказової бази для притягнення російського агресора до відповідальності за вчинення воєнних злочинів»,- підкреслив Роман Пальчиков.

На разі до цієї ініціативи вже долучилися 12 громадських організацій.

Читайте також: Роман Пальчиков розповів про розмінування в Україні, роботу ДСНС, благодійних фондів та пошук фінансування

«Перший фонд відновлення України» підписав меморандум про співпрацю із Хмельницькою ОВА

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *