Головна Сторінка » Михайло Грицкан і Катерина Бужинська виступили з благодійним концертом у Києві та провели патріотичний флеш-моб (фото, відео)

Михайло Грицкан і Катерина Бужинська виступили з благодійним концертом у Києві та провели патріотичний флеш-моб (фото, відео)

0

Концерт до Дня Конституції України у Києві Михайла Грицкана та Катерини Бужинської став символічним завершенням першої частини Великого благодійного туру «ВОЛЯ». За рік війни на рахунку Михайла та Катерини сотні  благодійних мистецьких заходів, два десятки спільних концертів в Європі та Україні та понад 3 млн грн., спрямованих на допомогу Україні із заходів за участі артистів.

Про це повідомляє  Pravda NEWS.

За словами організаторів «Квартал-Концерт», концерт Катерини Бужинської та Михайла Грицкана – частина великої серії їхніх  благодійних подій у КВЦ Парковий, кожен із них дуже потужний, але цей вирізнився енергетикою. Люди прийшли провести День Конституції з українською піснею, наблизити Перемогу. Були і сльози, і радість, але найбільше відчувалась гордість та єдність:

 

«Квиток коштував усього 200 грн – всього кілька горняток кави, але ми перетворили їх на справжнє свято та донат на допомогу Україні».

Традиційно під час пісні «ВОЛЯ» відбувся флешмоб – у залі розгорнули 40-метровий прапор України, а також провели благодійний аукціон.

«На всіх виступах є невеликий прапор, підписаний бійцями бригади «Едельвейс». Його ми залишаємо у місці проведення концерту і оголошуємо благодійний аукціон за нього. Розгортаємо великий прапор України – об‘єднуємо глядачів, співаємо разом пісню «Воля», а в той час проходить збір коштів. Зібрані кошти з кожного концерту всеукраїнського туру «ВОЛЯ» подвоює головний партнер – телеканал Ukraine World News. У День Конституції, на честь свята, зібрану суму було потроєно»,– розповів Заслужений артист України Михайло Грицкан.

У День Конституції України зібрали 80 тис грн. Усі кошти  передадуть на потреби ЗСУ (на 10-ту окрему гірсько-штурмову бригаду «Едельвейс», в якій служить рідний брат Катерини Бужинської, на дрони для навчального центру аеророзвідки, на 46-ту десантно-штурмову бригаду).

«Не шкодуйте своїх грошей для наших захисників у той час, коли вони не шкодують свого життя», – підкреслила Народна артистка України Катерина Бужинська.

Друга частина всеукраїнського благодійного туру «ВОЛЯ» відбудеться вже восени.

Ексклюзивні відеоінтерв’ю з артистами із цього концерту опублікуємо у наступних матеріалах на сайті ІА «Оперативна Україна інфо».

Юрій Іванов, Михайло Грицкан та Катерина Бужинська. 

Читайте також: Картина українського художника Данила Ноздрі експонувалась у Чорногорії до Всесвітнього дня біженців

У Києві запустили нову Медіашколу та розпочали набір на навчання

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов 

Фото і відео: Юрій Іванов, Юрій Чередніченко

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *