Головна Сторінка » Музиканти із Києва грають на цимбалах та балалайці, аби допомогти ЗСУ (відео)

Музиканти із Києва грають на цимбалах та балалайці, аби допомогти ЗСУ (відео)

0

Сьогодні, 25 жовтня, у Києві неподалік станції метро «Лук’янівська» 23-річний Андрій Крутиголова та 24-річний Андрій Могилко влаштували імпровізований концерт. Хлопці грають відомі українські хіти на цимбалах та балалайці. Частину заробітку від виступів перераховують на ЗСУ.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

За словами музикантів, концерти на вулиці влаштовують кілька разів на тиждень. Їх можна послухати біля різних станцій метро: «Лук’янівська», «Мінська», «Оболонь» та «Контрактова площа».

Грають відомі українські пісні: «Ой у лузі червона калина», «Стефанія», «Плакала» та ін. Беруть мінусовку і під неї виконують свої музичні партії. Андрій Крутиголова грає на цимбалах, а його товариш Андрій Могилко – на балалайці.

Кажуть, що частину грошей донатять на ЗСУ. Хлопці навчаються в Національній музичній академії України.

«Оперативна Україна інфо» та Pravda NEWS бажає музикантам невичерпного натхнення у їхній творчості. Підкреслимо, що наша редакція й надалі підтримуватиме талановиту молодь своїми публікаціями.

Читайте також: Валерій Харчишин: «Мої діти живуть у Варшаві, адже до нас «прилетіло» і в квартиру, і в будинок…»

Солістка гурту LIZGUNOVA почала писати нові авторські пісні англійською мовою

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Юрій ІВАНОВ

Фото і відео: Юрій ІВАНОВ

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *