Головна Сторінка » Картини художника Данила Ноздрі експонуються в «Центрі Української Культури та Мистецтва» у Києві

Картини художника Данила Ноздрі експонуються в «Центрі Української Культури та Мистецтва» у Києві

0

Сьогодні, 29 липня, у Києві в «Центрі Української Культури та Мистецтва» відбулось урочисте відкриття виставки «Любов як життя». Експозиція налічує понад 100 різножанрових робіт митців із різних куточків України (Харкова, Одеси, Києва, Кропивницького, Камʼянець-Подільського, Львова, Дніпра, Полтави, Миколаєва). Серед них – і відомий український художник-абстракціоніст, володар 5 Гран-прі європейських арт-конкурсів Данило Ноздря.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

За словами організаторки виставки, голови ГО «Барви життя» Марії Гончаренко,
найважливіша мета події – показати широкому загалу тенденції сучасного образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, втілені у живописі, графіці, розписі, вишиванці тощо.

В експозиції творчий доробок Данила Ноздрі представлений чотирма з пʼяти картин циклу «Важкий шлях до Перемоги»: «Київ», «Харків», «Дніпро», «Херсон».

Пʼяте полотно «Бахмут» нещодавно Данило подарував генералу Валерію Залужному. І нині ця картина прикрашає особистий кабінет Головнокомандувача ЗСУ.


Данило Ноздря «Важкий шлях до Перемоги. Бахмут», 2023 рік, полотно, акрил, 70х90 см

Почесний гість виставки «Любов як життя», знаний український живописець Павло Шарко зазначає, що давно й уважно слідкує за творчістю юного колеги по художньому цеху – Данила Ноздрі. Й кожного разу не перестає дивуватись його талановитим роботам, які знову та знову засвідчують, що абстракція є вищою формою мислення і реалізму.Данило Ноздря в Павло Шарко

До речі, нові Данилові картини із ще одного циклу «Космос» незабаром можна буде побачити в експозиції «Ваша художня виставка» в київській галереї “Modi”.

Читайте також: Художник Данило Ноздря отримав нагороду від «Софії Київської»

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов 

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *