Головна Сторінка » IKSIY та SESTRA представили нову пісню “Забери” – особисту історію, що лунає у серцях

IKSIY та SESTRA представили нову пісню “Забери” – особисту історію, що лунає у серцях

0

Український гурт SESTRA разом із саундпродюсером IKSIY (Андрій Ігнатченко) презентували нову пісню “Забери”. Ця композиція – особиста історія солістки гурту, вона пропонує слухачам незвичайне поєднання почуттів та загальнолюдських тем.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

“Забери ” – пісня, що розповідає історію зустрічі двох самотніх душ, які поєдналися в одне ціле. Вона про кохання, яке приходить дуже неочікувано. В основі цієї пісні лежить особистий досвід солістки гурту, яка через втрату і самотність знайшла надію у важкі часи.

Пісня  “Забери” також ставить акцент на актуальний соціальний аспект – дівчата, які чекають на повернення свого коханого з війни і кожного дня мріють опинитись у його обіймах.

Гурт SESTRA усвідомлює цю проблему і хоче підтримати всіх закоханих. Дівчата вірять у силу музики, яка здатна посилити зв’язок між людьми та надихнути на нові почуття надії й щастя.

IKSIY та SESTRA впевнені, що трек “Забери” стане по-справжньому магнітним для слухачів завдяки своїй емоційності, легкості та розумінню глибини людських почуттів. Це справжнє втілення сил і протиріччя, що присутні в нашому житті. Саме жіночі почуття і жіночність відобразила режисерка Анастасія Афанасьєва в кліпі на цю пісню, зйомки якого тривали два дні, а дівчатам довелось провести 8 годин у воді постійно пірнаючи.

«Це було неймовірно складно. Мабуть, одна із найскладніших зйомок у нашому житті. Але це великий досвід, який ми отримали. Ну і задоволення від процесу та від самої роботи. Маємо надію, що людям теж сподобається, адже саме для них стараємось»,- ділиться солістка гурту SESTRA Інеса Грицаєнко.

Пісня та кліп уже доступні на всіх музичних платформах.

Читайте також: Гурт SESTRA та саундпродюсер IKSIY презентували кліп на нову пісню “П’яна”

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *