Головна Сторінка » Фонд Лещинського забезпечив зошитами учнів середніх навчальних закладів столиці

Фонд Лещинського забезпечив зошитами учнів середніх навчальних закладів столиці

0

Днями команда БО «Благодійний фонд Віктора Лещинського» передала управлінню соцзахисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації  гуманітарну допомогу – зошити А-5 формату. Їх фонд отримав від польських партнерів – акціонерного товариства ARCTIC PAPER KOSTRZYN.

Про це Pravda NEWS повідомив голова Фонду Віктор Лещинський.

За його словами, зошити направили управлінню соцзахисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, аби згодом їх передали учням.


Наразі зошити вже віддали учням 24-х середніх навчальних закладів освіти в Печерському районі: СЗШ №№ 5, 78, 84, 90, 133, 134; гімназії №№ 32, 56, 75, 86, 109, 117; 
Ліцеї №№ 51; 77; 79; 145; 171 та «Український гуманітарний ліцей КНУ ім. Т. Г. Шевченка»; СШ № № 47, 80, 88, 89, 94, 181.



«Такі ж зошити до Дня святого Миколая отримають й учні Солом’янського та Оболонського районів»,- підкреслив Віктор Лещинський.

Читайте також: Головнокомандувач ЗСУ підписав для Фонду Лещинського кілька цінних речей (фото)

У Цюріху проведуть мистецький благодійний захід «Україна: від війни до миру»

Фонд Лещинського випустив каталог до благодійного аукціону в межах мистецької акції «Україна: від війни до миру», що пройде в Швейцарії

У Києві провели благодійний вечір-аукціон підтримки ЗСУ (фото, відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *