Головна Сторінка » Дитячий фестиваль «Шляхом мистецтва» пройшов у Києві за підтримки агенції талантів TUARON та за участі українських артистів

Дитячий фестиваль «Шляхом мистецтва» пройшов у Києві за підтримки агенції талантів TUARON та за участі українських артистів

0

10 грудня на одній зі сцен столиці відбувся багатожанровий фестиваль «Шляхом мистецтва» за підтримки Міжнародної агенції талантів TUARON під керівництвом Anton Sova та за участі українських артистів.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

До відкриття заходу долучились українські артисти, які прикрасили свято, серед них: співачка KAROOKA – нове ім’я в українській рок музиці, етно–поп співачка, авторка пісень SEVERYNA, юна BETTY FERRUM та молодий виконавець своїх пісень ILKIV.



Для дітей та гостей фестивалю виступив ILKIV (Ільків Кирило) з піснею «Бердичівський вокзал, київське метро» та «Мам». Артисти побажали учасникам наснаги та перемоги.

На фестивалі «Шляхом мистецтва»представили такі номінації: «Хореографія», «Оригінальний жанр», «Декоративно-прикладне та образотворче мистецтво», «Театральне мистецтво», «Вокальне мистецтво» та «Художнє слово».

Учасників також відзначили в додаткових номінаціях «Родзинка фестивалю», «Гордість фестивалю» та «Відкриття фестивалю».

Гран-прі в номінації «Оригінальний жанр» отримала Дарія Федорова; «Художнє слово» – Валерія Крюкаєва, «Вокальне мистецтво» – Ярина Малик. «Театральне мистецтво» – театральна студія «Родзинка» під керівництвом Олени Куті.


Оцінювали учасників фестивалю професійне та компетентне журі:

Віктор Полторацький – актор, режисер, директор Інституту театрального та музичного мистецтва Київського міжнародного університету, член Національної спілки кінематографістів України, автор та ведучий програми «Культурний опір», на YouTube-каналах «Дмитрiй Гордон» та «В гостях у Гордона».

Роман Бутовський – режисер, актор, художній керівник Кропивницького муніципального театру сатири, член Національної спілки театральних діячів України, володар премії Гран-прі конкурсу “Шляхом театрального мистецтва” ( 2022 рік).

Юлія Фільчакова – директор вокальної студії JULIART MUSIC, вокалістка, викладач – pop, soul, jazz, лауреат Всеукраїнських та Міжнародних фестивалів-конкурсів.

Валентин Великород – член Національної спілки театральних діячів України, ведучий, артист Київського академічного театру українського фольклору «Берегиня», режисер, співак, якравий та креативний шоу-мен, майстер художнього слова.

Слава Богданцев – хореограф, режисер-постановник та менеджер артистів.

Ведучим фестивалю став харизматичний Богдан Корабльов – шоумен, актор, викладач радіомовлення та ведучий радіостанції «Перець Фм».

Усі фото надано прес-службою компанії TUARON та організаторами фестивалю.

Партнер фестивалю міжнародне агентство талантів TUARON не вперше підтримує організаторів фестивалів. Компанія спеціально залучена до фестивалю, щоб дати майбутнім талантам розвиватись і не загубитися у творчій сфері, знайти та побудувати стратегію свого творчого розвитку.

Керівник агентства Anton Sova є членом організації музичних менеджерів та A&R – Music Managers Forum (MFF) та організації з управління авторськими правами авторів STIM, завдяки таким міжнародним зв’язкам учасники матимуть можливість бути представленими на міжнародній сцені в майбутньому.

Серед учасників були як і сольні виконавці, так і колективи, естрадно – циркові, театральні та вокальні студії.

«Фестиваль проходив за дотриманням безпекових норм та буде мати продовження. Попри війну, важкий час для нашої країни, продовжуємо розвивати та виховувати талановитих дітей та молодь», – заявила організатор фестивалю Валентина Мамшева.

Читайте також: У Києві відбувся сольний концерт Ярослави Руденко «Ми – вільний народ» (фото, відео)

Дивіться також: Генерал-майор Ігор Гордійчук: про нагороду «Скарб нації» та як українцям легше пережити війну

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *