Головна Сторінка » Дует ANNA MARIA презентував новий сингл Fighting (Боротися) та патріотичне відео на нього

Дует ANNA MARIA презентував новий сингл Fighting (Боротися) та патріотичне відео на нього

0

Сьогодні, 7 квітня, в українського дуету ANNA MARIA відбулася прем’єра нового синглу Fighting (Боротися) та патріотичного відео на нього.

Про це повідомляє Pravda NEWS.


За словами дівчат із дуету ANNA MARIA, пісня Fighting дає сили і заряджає на Перемогу. Вона про силу нашого народу, про те, як сьогодні бореться Україна та українці. Про те, що не кожен сьогодні є солдатом, але кожен є воїном. І це звучить у кожній ноті.

“Ми хочемо, щоб під цей впевнений біт наш народ продовжував робити впевнені кроки вперед, до Перемоги! І щоб ця пісня надихала, заряджала, надавала сили, які зараз так необхідні нашому народові, кожному з нас»,- говорить ANNA.

«А написати цю пісню нас насамперед надихнули люди: спортсмени, що гідно представляли Україну на міжнародній арені та підіймали наш прапор вгору; волонтери, що віддають останнє, щоб допомогти іншим, рятувальники, що ризикують життям заради спасіння інших життів, вчителі, що навіть у найскладніших умовах, без світла знаходять можливість надати дітям знання та цікаву важливу інформацію, і звичайно захисники, що йдуть у бій з іменем України на вустах…»,- додає MARIA.

Дівчати підкреслили, що у цій пісні суміш сили, болю, віри та гордості за наших героїчних людей.

До речі, у відео знявся коханий чоловікАнни, яки є військовим ЗСУ. Сингл також цікавий поєднанням двох мов: української та англійської.

Читайте також: Дует «Анна-Марія»: «Музика і творчість наразі рятують від відчаю, від болю, від страху»

Дует «Анна-Марія» розповів про творчість під час війни та участь у благодійних концертах

Дивіться також відео: У Києві в СЗШ № 243 відбувся патріотичний флешмоб «Діти за мир»

Вийшов 8-й випуск проекту «Коли закінчиться війна?» за участі екстрасенса Хаяла Алекперова (відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *