Головна Сторінка » Захист заощаджень громадян в умовах війни

Захист заощаджень громадян в умовах війни

0

На завершення другого року повномасштабної російської агресії багато українських сімей почали замислюватися про збереження своїх заощаджень. Зараз уряд та бізнес пропонують багато інструментів, якими всі охочі можуть скористатися. Найбільш популярні з них це купівля ОВДП та розміщення коштів на банківських депозитах.

При цьому, навіть привабливі процентні ставки за депозитами та ОВДП не можуть компенсувати той рівень ризику який обʼєктивно існує для кожного громадянина України в умовах воєнного стану. Колись дуже популярні інвестиції в нерухомість, зараз теж розглядаються пересічними громадянами як високоризикові операції. Отже, як забезпечити безпеку заощаджень громадян? Це питання стало предметом обговорення представників України, Швеції, Німеччини, Польщі, та Литви, які виступили в Одесі на панельній дискусії на тему “Захист інвестицій та заощаджень громадян в умовах війни”.

 

Один із спікерів, керівник компанії “Сейф-Одеса” Владислав Гриценюк відзначив, в Україні зростання попиту на приватні сховища, які надають високий рівень конфіденційності для своїх клієнтів та є безпечною альтернативою для тих хто не бажає на довго розлучатися зі своїми заощадженнями. У будь-якому разі перед кожною українською родиною постає важливе питання забезпечення безпеки власних заощаджень, а отже, свого майбутнього.

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *