Головна Сторінка » Загарбники припинили «евакуацію» з Херсона «через відсутність охочих»

Загарбники припинили «евакуацію» з Херсона «через відсутність охочих»

0

З тимчасово окупованого Херсона, за уточненою інформацією, росіяни припинили так звану евакуацію населення через відсутність охочих.

Про це повідомляє Pravda NEWS з посиланням на Генштаб ЗСУ.

Так, у місті окупаційна влада припинила видачу заробітної платні та соціальних виплат.

А на тимчасово окупованій території АР Крим, в місті Джанкой, цивільну лікарню загарбники передали під військовий шпиталь. У ньому перебуває до 800 поранених окупантів.

Крім того, в Генштабі повідомили, що, за наявною інформацією, до органів внутрішніх справ російської федерації у місті Тольятті Самарської області надійшло розпорядження набрати 1000 кандидатів для служби на тимчасово окупованих територіях України.

Одночасно, на хімічних підприємствах міста, проводять роботу щодо додаткового збору коштів для підтримки регіонального підрозділу. Це викликає обурення працівників, в яких і без цього щомісячно вираховують кошти на підтримку мобілізованих, які беруть участь у війні на території України.

Читайте також: Біля Херсону росіяни підірвали Дар’ївський міст

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *