Головна Сторінка » «З Днем Незалежності, Незламна!»: засновник ІА «Оперативна Україна інфо» привітав усіх українців зі святом вільних та сильних людей

«З Днем Незалежності, Незламна!»: засновник ІА «Оперативна Україна інфо» привітав усіх українців зі святом вільних та сильних людей

0

Від щирого серця вітаю всіх українців із Днем Незалежності України! Це свято для кожного із нас є особливим, адже наразі ми продовжуємо відстоювати своє право на вільне життя, на вибір, на свою Незалежність.

Насамперед, згадаймо словами вдячності усіх тих, хто боровся і бореться за неї! Доземний уклін Героям!!!

Хай настане мир на рідній землі! Хай усі українці повернуться до рідного дому!

Друзі, пам’ятаймо, що немає значення, де ми народилися: у Києві чи Севастополі, Львові чи Харкові, у Луцьку чи Луганську, Полтаві чи Рівному. Тільки одне важливо – наша спільна Батьківщина і наше спільне майбутнє. І тільки разом ми можемо змінити його на краще.

Щиро віримо у нашу Перемогу над російськими окупантами та щодня робимо все можливе і неможливе, аби її пришвидшити як на інформаційному фронті, так і на волонтерському!

Той, хто захищає свою землю, завжди перемагає! За нами правда і з нами Бог! Слава Україні! Героям слава! Хай живе вільний український народ!

Разом до Перемоги!

Засновник ІА «Оперативна Україна інфо» та Всеукраїнського інтернет-видання Pravda NEWS Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *