Головна Сторінка » Юрій Іванов розповів, у яких умовах доводиться працювати столичним медпрацівникам і за що їх можуть звільнити

Юрій Іванов розповів, у яких умовах доводиться працювати столичним медпрацівникам і за що їх можуть звільнити

0

Засновник ІА «Оперативна Україна інфо» та головний редактор Pravda NEWS Юрій Іванов долучився до програми «Особистість із Сергієм Дойком». В ефірі обговорили роботу медичних працівників, яким погрожують звільненням, а деяких уже навіть звільнили, через присутність у соцмережах та інтерв’ю для ЗМІ.

Інформаційним приводом для ефіру послугував інцидент, який стався із 31-річною Катериною Яровою. Вона вже понад пʼять років працює фельдшером із медицини невідкладних станів у КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» міста Києва у відділенні N° 9.

Про свою професійну діяльність дівчина розповіла кореспондентам ІА «Оперативна Україна інфо». На жаль, через цю позитивну публікацію на фельдшера почали психологічно тиснути, змусили написати пояснювальну за інтервʼю і навіть погрожували звільненням. Тому редакція видання взяла цю ситуацію на контроль. Які деталі інциденту? Що далі робитиме пан Юрій? Про все це – у новому випуску «Особистість із Сергієм Дойком»!

Нагадаємо, що конфліктна ситуація виникла через цю позитивну статтю: Київський фельдшер Катерина Ярова: «Кожен воює на своєму фронті задля Перемоги»

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є у TikTok.

Редакція ІА «Оперативна Україна інфо»

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *