Головна Сторінка » У зйомках кліпу Kalush Orchestra & The Rasmus взяла участь родина з Полтави

У зйомках кліпу Kalush Orchestra & The Rasmus взяла участь родина з Полтави

0

Полтавська родина стала учасниками популярного нині кліпу, що вийшов у реліз близько трьох тижнів тому, від Kalush Orchestra & The Rasmus «In The Shadows of Ukraine».

Про це повідомляє Pravda NEWS.

Так, серед кадрів можна побачити два гурти та жінок у традиційних українських костюмах, козаків, дітей, колишніх та сучасних українських військових.

Ксенія Адаменко зі своїми синами Нікітою й Кирилом знялися в кліпі. Зйомки відбувалися у старій варшавській в’язниці. Костюми, які вдягли на учасників, були унікальні, їх привезли на зйомки зі Львова. Декотрим речам – понад 100-200 років.

Участю в проекті дев’ятирічний Нікіта загорівся одразу, як тільки почув про майбутній кастинг. І наполіг, аби подати заявку. Хлопчиків, попри їхній юний вік, сміливо можна вважати досвідченими акторами й моделями, адже вони неодноразово знімалися в рекламі.

«Мій старший син знімався у рекламі Vodafone і там також знімався Kalush, і вони познайомилися, подружилися, так скажімо. І тоді, коли був кастинг на кліп, мій син сказав: «Я буду там зніматися». Ми записали проби, разом розповіли про себе, який маємо вигляд в одному кадрі — і вони сказали це підходить, ми вас затверджуємо», – розповіла Ксенія Адаменко.

Читайте також: «The Rasmus» та «Kalush Orchestra» заспівали разом «Stefania» (відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *