Головна Сторінка » У столичному просторі «Цінності» проведуть музичний вечір «Мелодії душі» музиканта Антона Риженка

У столичному просторі «Цінності» проведуть музичний вечір «Мелодії душі» музиканта Антона Риженка

0

3 серпня у Києві в Культурно-Просвітницькому центрі “Цінності”, що знаходиться за адресою: вул. Володимирська, 69, відбудеться музичний вечір «Мелодії душі» талановитого піаніста Антона Риженка із Лисичанська. Його із початку війни можна побачити в багатьох куточках Києва, де він віртуозно виконуючи різні мелодії, піднімає моральний дух українців. 

Про це повідомляє Pravda NEWS.

«Українська мова мелодична, а отже і всі українські пісні відрізняються неймовірною методикою, яка вселяє віру, зміцнює надію і заспокоює душу», – наголошує Антон Риженко. 

«Запрошуємо всіх на музичний вечір, який Антон спеціально готує для гостей нашого простору «ЦІННОСТІ». Він стверджує, що у нас неймовірний рояль, з яким він дуетом готовий розповісти історії, що є в житті кожного, і які хочеться згадувати. Якщо у Вас є особлива мелодія, яка Вас підтримує у час війни, пишіть в коментарях – Ви обов’язково почуєте її у виконанні Антона. А ми готуємо комплімент для всіх, хто прийде на творчий вечір цього талановитого піаніста»,- розповідають у  Культурно-Просвітницькому центрі “Цінності”.

Благодійний внесок 200 грн. Разом зробимо добру справу на підтримку ЗСУ!

Читайте також: У Києві провели душевний вечір при свічах «Звуки рідного міста» (фото, відео)

Оксана Білозір презентувала нову пісню “М’ятне літо”

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *