Головна Сторінка » У Нью-Йорку проведуть благодійний вечір у межах мистецької акції «Україна: від війни до миру»

У Нью-Йорку проведуть благодійний вечір у межах мистецької акції «Україна: від війни до миру»

0

14 грудня у Нью-Йорку на Манхеттені в приміщенні виставкових залів Manhattan Motorcars Ітс проведуть першу закордонну виставку в межах мистецької акції «Україна: від війни до миру». Вона пройде у форматі благодійного вечора.

Про це Pravda NEWS розповів керівник цього проекту, радник голови «Українського реконструкційного фонду» Віктор Лещинський.

За його словами, наразі завершуються останні приготування до проведення цієї закордонної виставки:

«Кілька місяців тому став керівником даного проекту, який втілюється в життя в партнерстві з «Українським реконструкційним фондом». На захід запрошені представники українського посольства і дипломатичних місій, Конгресу та мерії Нью-Йорка, представники ділових кіл та діаспори, благодійників, зірки шоу-бізнесу та ін».

Віктор Лещинський зауважив, що всі зібрані кошти Фонд планує витратити на відбудову соціальної інфраструктури українських міст та допомогу людям, які постраждали від війни.

Нагадаємо, ще 22 серпня в Івано-Франківську в Музеї мистецтв Прикарпаття відбулося відкриття мистецької акції «Україна: від війни до миру». Це був старт великої виставки, яку планували направити до США. Її організував БФ «Український реконструкційний фонд».

Читайте також: Благодійний Фонд Лещинського прозвітував про свою діяльність від початку війни

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *