Головна Сторінка » У Львові проведуть благодійний захід із аукціоном на підтримку дітей України

У Львові проведуть благодійний захід із аукціоном на підтримку дітей України

0

5 травня у Львові о 17:00 у GRAND HOTEL LVIV відбудеться благодійний захід із аукціоном на підтримку дітей України. Його проведуть під егідою Благодійного фонду Наталії Валевської.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

Співорганізатори заходу – БО «БФ Гілка Оливи»ГО «Авокадо» та БФ «Підгірʼя», які активно підтримують благодійні акції. Учасниками ж проєкту виступають зірки та медіа-персони Всеукраїнського та Міжнародного шоу-бізнесу і бізнесмени.

За словами голови Фонду Наталії Валевської, усі зібрані кошти з благодійного аукціону будуть зафіксовані та перераховані для придбання евакуаційного авто, яке допоможе переміщати дітей з зони активних бойових дій, придбання дрону для наших захисників та допомогу дітям-сиротам Львівщини.

«Весь світ слідкує та допомагає нам: волонтери, громадські організаціï та міжнародні благодіѝні фонди вже зробили немало для українськоï держави, але цю спільну щоденну роботу потрібно продовжувати задля того, щоб якомога скоріше настав мир в Украïні. Війна триває, бої йдуть. Наші хлопці та дівчата ЗСУ тримають фронт, захищаючи нас кожну хвилину. Попереду ще багато битв, а потім ще дуже багато роботи по відновленню України з попелу. Ми вистоїмо та переможемо»,- підкреслила Наталія Валевська. 

Формат: Захід закритого типу. Благодійна гала-вечеря, концерт та аукціон.

Зіркові гості: Наталія Валевська, Амадор Лопес, Віктор Павлік, Майя Оніщук, Поліна Дашкова, Софія Доколова та Special Guest.

Ведучі вечора: Іван Городецький та Василь Ковальчук.

Шеф-кухар гала-вечері Олег Горбачов (стажувався в мадридському ресторані з 2 зірками Мішлену).

Партнер заходу: «Золота Країна»— мережа ювелірних магазинів, що заснована у 2018 році та налічує понад 40 торгових точок по всій Україні, в яких представлені як трендові колекції, так і класичні прикраси в широкому асортименті. Тут ви знайдете розкішні діамантові прикраси, вишукані перли, яскраві коштовні камені на будь-який смак та витончені золоті  вироби. «Золота Країна» – саме та прикраса.

Медійні партнери: ІА «Оперативна Україна інфо» та Pravda NEWS.

Dress Code: Black Tie.

Вхід за запрошеннями.

Кількість мість обмежена, тому просимо підтвердити участь за номером: +380937799123.

Читайте також: Наталія Валевська: «Як би орки не старалися, вони не здолають людей, які єднаються задля Перемоги України»

Дивіться також відео: «Благодійність під час війни: з перших уст». Випуск 4 (голова Благодійного фонду Наталія Валевська)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *