Головна Сторінка » У Києві в Центрі Aesthetic Cosmetology провели благодійний захід, аби зібрати кошти на різдвяні подарунки для дітей вразливих категорій

У Києві в Центрі Aesthetic Cosmetology провели благодійний захід, аби зібрати кошти на різдвяні подарунки для дітей вразливих категорій

0

Про це повідомляє Pravda NEWS.


На присутніх чекала змістовна програма: нетворкінг; презентація косметологічного Центру AESTHETIC COSMETOLOGY; майстер-клас від лікаря-трихолога (усе про шкіру голови та покращення стану волосся по довжині); діагностика, невеличкий концерт за участі співачок Валерії Охтирчанки та Gayara; ігристе в бокалах зі смаколиками; приємні подарунки і сюрпризи від AESTHETIC COSMETOLOGY.

За словами співзасновника Центру Aesthetic Cosmetology Олексія Голуба, він радий був вітати всіх гостей, які долучилися до їхнього  благодійного заходу, на якому збирали кошти задля того, аби вже невдовзі влаштувати різдвяне свято із подарунками для тих дітей, які того потребують:

«Розумію, що ми живемо у нелегкий час, проте потрібно підтримувати один одного і робити все можливе, аби пришвидшувати і в тилу нашу Перемогу як благодійними справами, так і своєю працею. Також цей захід був покликаний, аби продемонструвати нашим жінкам можливості косметологічних та медичних послуг, які надає Центрі Aesthetic Cosmetology, щоб вони могли бути ще доглянутішими та привабливішими. І своєю вродою надихати чоловіків, наших військових ЗСУ. Думаю, що подібні заходи будемо проводити на постійній основі».


На захід завітала і громадська діячка, Заслужений журналіст України Марина Кінах, яка постійно підтримує благодні та громадські заходи й ініціативи:

«Підтримка малого та середнього бізнесу – важлива, особливо, якщо він ще й є соціально відповідальним. Наразі, коли відкриваються нові салони краси, центри – їм потрібно поставати велику «п’ятірку», за те що вони вкладають кошти, створюють робочі місця, сплачують податки та ще й роблять наших жінок красивими, щоб їхні чоловіки, батьки, сини, прийшовши із фронту могли сказати: «Ви – такі красиві». Тому ходитимемо до цього чудового салону. Хочемо бути молодими, красивими та гарно виглядати, адже жінка завжди повинна бути жінкою».

Співорганізатором заходу стала «Нова спільнота України» –  громадські діячки: аромопсихолог Дарія Сан та психолог Анна Фесенко.

За їхніми словами, такі заходи нині є дуже важливими, адже вони про здоров’я, красу та благодійність. У такі буремні часи всі українці мають об’єднуватися та підтримувати один одного й бути ближчими. Навіть невеличкими добрими справами можна змінювати світ навколо себе та наближати нашу Перемогу. І цей захід став цьому підтвердженням.

До речі, Центр Aesthetic Cosmetology чекає на своїх гостей за таким адресами: Позняки, вул. Драгоманова, 31 (зі сторони озера) та Поділ, вул.Хорива, 8.

Читайте також: У столиці провели «Відкритий благодійний Чемпіонат Києва зі східних змішаних бойових мистецтв» (фото)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є у TikTok.

Юрій Іванов

Фото: Євген Несін, Юрій Чередніченко 

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *