Головна Сторінка » У Києві урочисто передали благодійну допомогу для медзакладу (фото, відео)

У Києві урочисто передали благодійну допомогу для медзакладу (фото, відео)

0

Днями в Києві в КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №1» Дарницького району міста Києва» відбулося урочисте вручення благодійної допомоги – генератора та трьох електричних конвекторів для цієї установи.

Про це повідомляє «Оперативна Україна інфо» із місця події.

На зустрічі були присутні військові, медики, представники РДА, благодійники та зірки. Організувала цей захід громадська діячка, меценатка, лобістка Оксана Федоренко.

Нагадаємо, кошти на техніку збирали на благодійному патріотичному заході «Борись в ім’я честі і свободи» за участі відомих українських зірок, що проходив минулими вихідними в Конча-Заспі в KNZS.

Співорганізаторами виступив: БО «МБФ «Допомагай та перемагай» – Ярослав Сизоненко та Ольга Кравченко.

На захід завітали почесні гості: керівник апарату Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Юрій Володін; начальник відділу охорони здоров’я апарату Дарницької районної в місті Києві адміністрації Оксана Ставицька; БО «МБФ «Допомагай та перемагай» – Ярослав Сизоненко та Ольга Кравченко; президент Національного експертно-будівельного альянсу України та групи компаній Win Experts, голова БО «Благодійний фонд Віктора Лещинського» Віктор Лещинський; засновник, директор інформаційної агенції «Оперативна Україна інфо» та всеукраїнського видання Pravda news Юрій Іванов; керівник громадської Спілки Всеукраїнського руху «Лівий берег», старший солдат ССО Федір Мотін; командир Навчального Центру КПД (комплексної підготовки добровольців) «ДГВ», ДФ (Добровільчого Формування)-7 ТГ (Територіальної Громади) м. Києва «Легіон Д» (скорочено НЦ «ДГВ» ДФТГ-7 «Легіон Д» Олександр Граб; заступник командира Навчального Центру КПД (комплексної підготовки добровольців) «ДГВ», ДФ (Добровільчого Формування)-7 ТГ (Територіальної Громади) м. Києва «Легіон Д» (скорочено НЦ «ДГВ» ДФТГ-7 «Легіон Д» Валерій Нікітченко; український актор театру та кіно, телеведучий Андрій Карпов та ін.


Керівник апарату Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Юрій Володін:


Президент Національного експертно-будівельного альянсу України та групи компаній Win Experts, голова БО «Благодійний фонд Віктора Лещинського» Віктор Лещинський:

Т.в.о директора КНП «ЦПМСД № 1» Дарницького району Києва Наталія Терещенко:

До заходу долучилися зіркові гості: народна артистка України, лауреат державної премії ім. Т. Г. Шевченка, герой України Ніна Матвієнко; український музичний дует ANNA MARIA; українська співачка Люся Кава; українська співачка Софія Єгорова; поетеса, виконавиця та композитор, авторка народних хітів про війну, учасниця бойових дій 2014 року Валерія Охтирчанка; українська співачка Таня Дяченко; учасник телешоу «Голос країни 8» (у команді Джамали) Данило Карачевський та Центр творчості «Шевченківець» (ансамбль «Пульс»).

Ведучою була Уляна Бреннан, телеведуча, редакторка, сценаристка, співзасновниця Благодійного Фонду з допомоги військовим «БроДобро».

За словами Оксани Федоренко, це був день звітів, де відзвітували про зібрані кошти для медиків – КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №1» Дарницького району міста Києва»  (56 тис. грн) та військових – 62-го окремого батальйону територіальної оборони та 103-ї окремої бригади Сил тероборони ЗСУ (20 тис. грн, які надійшли на приватні картки Лілії Оліник та Іллі Макаренка, – з його слів) на патріотичному благодійному заході «Борись в ім’я честі і свободи», який нещодавно провели в Конча-Заспі в KNZS.

Читайте також: ВИЙШОВ ПЕРШИЙ ВИПУСК ПРОГРАМИ «КОЛИ ЗАКІНЧИТЬСЯ ВІЙНА?» (відео)

Вийшов другий випуск проекту «Коли закінчиться війна?» з українською Жанною Дарк (відео)

Вийшов третій випуск проекту «Коли закінчиться війна» за участі екстрасенса Олександра Жаркова (відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Юрій ІВАНОВ

Фото: Ігор КОНОПЛЯСТИЙ

Відео: Анатолій ШАРАЄВСЬКИЙ

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *