Головна Сторінка » У Києві провели третю частину благодійного осіннього фотопроєкту «Хустка Перемоги» (фото)

У Києві провели третю частину благодійного осіннього фотопроєкту «Хустка Перемоги» (фото)

0

4 жовтня у Києві в художній галереї «Митець» провели третю частину благодійного осіннього фотопроєкту «Хустка Перемоги до Дня Захисника» від Міжнародної корпорації «Зоряні мости» та при підтримці Міжнародного Клубу Успішних Жінок Києва. Під час заходу збирали донати для ЗСУ.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

Для присутніх організатори підготували насичену програму: виставку картин із зображеннями учасниць проєкту в хустках; виставку сучасних українських митців (живопис, графіка, кераміка); виступи відомих виконавців; welcome drink та солодощі й ін.

За словами президента Міжнародної корпорації «Зоряні мости» Жанни Тетьори, нація сильна тоді, коли цінує та підтримує традиції своїх поколінь в історії, культурі та побуті:

«Сьогодні, як ніколи, ми пишаємось своїм минулим та вдячні героям-воїнам за сьогодення. Дякуючи їм, ми можемо продовжувати наше життя. Тому мета нашого проєкту – краса українок у підтримку наших Героїв-захисників під надійним покровом Богородиці».


Голова Міжнародного Клубу Успішних Жінок у м. Києві, громадська діячка Лілія Олійник зазначає, що цей проєкт щоразу набува все більшої і більшої популярності, адже він покликаний пропагувати культуру, історію та спадщину українського народу, а також допомагати нашим воїнам:

«Третю частину прєкту ми присвятили саме до Дня Захисника та Захисниці. На нього зібрали жінок, які віддані своїм чоловікам, країні. Вони роблять усе, щоб якнайшвидше був мир та Перемога. І все, насправді, лежить на їхніх плечах».

У благодійному осінньому фотопроєкті “Хустка Перемоги» від Міжнародної корпорації «Зоряні мости» та при підтримці Міжнародного Клубу Успішних  Жінок м. Києва беруть участь українські жінки-берегині, які вірять у Перемогу воїнів-Героїв, що боронять нашу землю, і роблять усе можливе для її прискорення серед них: Марина Кінах, Оксана Білозір, Юлія Ярмоленко, Людмила Станіславенко, Марі Пежо, Катерина Лазор, Наталія Чобан, Анна Коршунова, Віолетта Дворнікова, Жанна Тетьора, Лілія Олійник, Анна Фесенко, Валентина Горбенко, Зоряна Ленів, Світлана Мирвода, Олена Пушкарук, Марія Снитнікова.

Обличчям проєкту стала надзвичайно чарівна та талановита лікар-стоматолог, засновниця Благодійного Фонду «Corp32», волонтерка, громадська діячка, членкиня World Woman Club м.Одеса Наталія Чобан.

Ведучою заходу традиційно була Ольга Вороніна, ведуча Стильного Радіо «Перець ФМ», волонтер, золотий рекламний бренд-войс України.

Присутніх радували своїми виступами такі артисти: оперний та естрадний співак, голова Азербайджанського Культурного центру, Посол миру Гурбан Аббасовтелеведуча програми “Ревізор: магазини”, актриса, співачка, продюсер Наталія Кудряшова; Народна артистка України, бандуристка, артволонтер – з 2014 року, яка їздила на передову з концертами, володарка Гран-прі міжнародного фестивалю в Італії Світлана Мирвода; співачка, актриса, автор текстів і музики Марі Пежо; перформанс театру мод з м. Городище Черкаської обл. «VYSHYVANKA»– з українським стародавнім одягом; молода українська співачка, яка під час війни долучилася до понад 100 благодійних виступів для військових, переселенців, цивільних та відвідувачів лікарні «Охмадит», Софія Єгорова.


Партнер проекту:
Лауреат премії  «Людина року-2018» у категорії “Меценат”, п
резидент ГО «Біла Птаха» – громадсько-політичної сили, яка створює нову соціальну реальність, автор книг Анна Коршунова.

Beauty партнер – салон краси I’m .

Медійні партнери: ІА «Оперативна Україна інфо» та Pravda NEWS.

Партнер солодощів: компанія «Київський БКК»- провідний національний виробник кондитерських виробів- тортів та тістечок.

Винний партнер: WINE EGOIST – Винний Концепт, м.Київ.

За словами організаторів, благодійний фотопроект «Хустка Перемоги» вже невдовзі матиме продовження.

Відеорепортаж із цього заходу опублікуємо в наступному матеріалі на сайті ІА «Оперативна Україна інфо».

Читайте також: У Києві провели другу частину благодійного весняного фотопроєкту «Хустка Перемоги» (фото, відео)

У Києві відбулося відкриття першої частини благодійного різдвяного фотопроєкту «Хустка Перемоги» (фото, відео)

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *