Головна Сторінка » У Києві провели семінар з дерматології для лікарів

У Києві провели семінар з дерматології для лікарів

0

Днями у Києві в готелі «Опера» відбувся семінар Медфокус з дерматології на тему «Висипи на шкірі. Як ефективно діяти у міждисциплінарній команді».

Про це повідомляє Pravda NEWS з місця події.

Його орнанізаторами стали Міжнародний Європейський Університет (проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор, доктор медичних наук Світлана Доан) та партнери вишу – MyDerm та Universum clinic.

За словами Світлани Доан, семінар зорієнтували на новий формат, який включив в себе дискусії, обговорення, презентації, рішення від фахівців:

«Ми розуміємо, що пацієнт іноді проходить дуже довгий шлях, щоб потрапити до того фахівця, який почне його лікувати. Один призначає одне, а другий – зовсім інше. А ось, де той головний лікар, який об’єднає усі ці призначення в лікуванні і пацієнт отримає дійсно хороший ефект та буде задоволений від медичної допомоги? Тож цим семінаром ми хочемо показати, як потрібно будувати комунікацію та надати приклад. Зокрема, щоб лікарі зрозуміли, що реформування системи охорони здоров’я полягає і в умінні комунікувати із колегами».

Світлана Доан підкреслила, що Європейський міжнародний університет постійно опікується беззаперечним професійним розвитком лікарів та проводить для цього різні за форматом заходи: медфокуси, дермавойси чи абетку шкіри. Тобто шукає разом із партнерами той формат, який буде корисним для їхнього навчання.

До основної частини семінару увійшли презентації від вузьких спеціалістів «Поради сімейному лікарю при висипах на шкірі від педіатра, імунолога, онколога, дерматовенеролога».

Також учасники обговорили з лікарем загальної практики Клініки Універсум ефективність комунікації з вузькими спеціалістами щодо питань висипів на шкірі.

Відеорепортаж із цього семінару опублікуємо у наступному матеріалі на сайті ІА «Оперативна Україна інфо».

Читайте також: У Києві провели черговий тренінг з основ тактичної медицини (фото)

Як проходив черговий тренінг з основ тактичної медицини в МЄУ (відео)

Вийшов 4-й випуск проекту «Коли закінчиться війна?» за участі професора, доктора медичних наук Світлани Доан

Як проходив тренінг з основ тактичної медицини в Києві (фото, відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *