Головна Сторінка » У Києві проведуть благодійну виставку дитячих малюнків «Світ навколо мене»

У Києві проведуть благодійну виставку дитячих малюнків «Світ навколо мене»

0

15 вересня о 16:00 у Києві в ТЦ «Глобус» проведуть благодійну виставку дитячих малюнків «Світ навколо мене». Захід організовує Благодійний фонд «ДІТИ ДІТЯМ», аби зібрати кошти на облаштування бомбосховищ у Бердичівській спеціальній школі та Новоборівському дитячому будинку-інтернаті Житомирської обласної ради.

Про це повідомляє «Оперативна Україна інфо».

За словами організаторів, підтримати благодійну акцію може кожен, придбавши малюнок чи надіславши донат.

До цього проекту долучилася художниця Ганна Яхно, мама чотирирічного Сашка, який став однією з перших жертв війни. Зворушлива історія родини захопила увесь світ.

Ганна передала до Фонду картину, яку написала після загибелі сина. Цю роботу продадуть на аукціоні під час виставки, а гроші направлять на потреби шкіл-інтернатів.

До речі, частину коштів на відновлення бомбосховищ уже знайдено. І на тих об’єктах розпочали ремонтні роботи. Проте грошей недостатньо, щоб придбати електрогенератор, вентилятори повітря та електроплити. Загальна сума, яка необхідна для придбання та встановлення цього обладнання – 100 тис. грн.

Усі кошти від продажу малюнків та донати від меценатів підуть на ці потреби, бо без наявності сучасного бомбосховища школи не зможуть розпочати повноцінний навчальний процес. До того ж діти з інвалідністю не мають змоги навчатися дистанційно!


Благодійну мету заходу охоче підтримали українські артисти.

Вони забезпечуватимуть музичну атмосферу на виставці дитячих малюнків «Світ навколо мене». До фестивалю приєдналися: ведучі Тетяна Гончарова та Слава Соломка, DSIDE BAND, співаки KISHE з донькою, OLEYNIK, співачка Софія Єгорова, гурт «Авіатор», хореограф Олександр Лещенко, який проведе флешмоб із дітками, студія сучасної хореографії FOX BEAT.

Український благодійний фонд «ДІТИ ДІТЯМ» у цифрах:

З 2018 року фонд зібрав: 8 324 776 грн
Витратив:
на медикаменти — 2 222 602 грн;
на памперси — 2 042 811 грн;
на інв. ліжаки для купання, інв. візки та коляски — 343 683 грн;
на реабілітацію — 515 622 грн;
на допомогу дитячим будинкам — 673 677 грн.

 Зробити донат можна на рахунок Фонду:

Український благодійний фонд “ДІТИ ДІТЯМ”

ЄДРПОУ 41350891

Альфа Банк

МФО 300346

р/сч UA293003460000026001093903801

Призначення платежу: Благодійна допомога

Карта Приват Банку 5169 3305 2419 9244

 Вхід вільний!

Читайте також: У Івано-Франківську лікарню передали необхідне медобладнання для лікування дітей із вродженими вадами серця

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Юрій ІВАНОВ

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *