Головна Сторінка » У Києві презентували телестудію «33 канал KIDS», де готуватимуть бійців інформаційного фронту (репортаж)

У Києві презентували телестудію «33 канал KIDS», де готуватимуть бійців інформаційного фронту (репортаж)

0

Днями в Києві презентували медіа нового покоління – телестудію «33 канал KIDS», де готуватимуть та виховуватимуть із малечі бійців інформаційного фронту: журналістів, телеведучих, авторів проектів, блогерів, лідерів думок та формуватимуть нову медіа-еліту України. З нагоди відкриття літньої школи влаштували дитяче свято – День відкритих дверей за участі зіркових гостей.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

Цей проект спільно організовули ДП «Дитяче телевізійне агенство» (33 канал) – генеральний директор Ольга Дядух та Всеукраїнська громадська організація з протидії булінгу My safety friends – виконавчий директор Ігор Буранов.

Відтак на новій локації із новими можливостями навчатимуть журналістів, телеведучих, авторів проектів, блогерів, лідерів думок та формуватимуть нову медіа-еліту України.

«33 канал» має унікальну ліцензію Національної ради з питань телебачення та радіомовлення не лише на навчання дітей, а й трансляцію телепрограм. Тому весь продукт, створений учнями, показуватимуть в ефірі «33 каналу».

Крім того, цей контент можна подивитися у соцмережах та на офіційному сайті телеканалу.

Навчання проводитиметься за спеціальною програмою, яка містить і теоретичні, і практичні заняття.

Детально з умовами можна ознайомитися на офіційній сторінці у Фейсбук.

За словами генерального директора «33 каналу» Ольги Дядюх, «Дитяче телевізійне агенство» на базі «33 каналу» функціонує більше 20 років:

«Наші учні працюють у всеукраїнських та міжнародних медіа. Однак саме сьогодні вдалося зробити суттєвий прорив. Ми змогли у Києві обладнати сучасну школу спеціально під телевиробництво. Тут передбачені різні локації. Для інформаційно-аналітичних, розважальних й авторських програм. Також можна буде проводити фотосесії і теоретичні заняття».

Також вона додала, що локація максимально комфортна для батьків. Є зручна парковка, дитяче кафе, поряд знаходиться надійне укриття із потужним генератором.

За словами виконавчого директора ГО «Всеукраїнське об’єднання протидії булінгу! «Мої безпечні друзі» Ігоря Буранова, його громадська організація спільно із «33 каналом» є ініціаторами створення медіа нового покоління – телестудії «33 канал KIDS». Мета проекту – зрощувати нове покоління професійних журналістів, медійників, блогерів, аби в майбутньому вони змогли себе зреалізувати в житті та бути корисними нашій державі:

«Цей проект покликаний надати всебічну підтримку дітям. Ми будемо не тільки займатися їхнім розвитком, а ще й психологічно підтримувати, адже в умовах війни – це одне із найголовніших завдань. Усі матеріалі, які діти готуватимуть, вподальшому будуть показувати на всеукраїнських та міжнародних телеканалах».


Крім того, Ігор Буранов наголосив, що в навчальній програмі передбачені і уроки щодо безпеки в мережі інтернет та як потрібно протидіяти булінгу:

«Також плануємо започаткувати спецрозслідування щодо фактів булінгу. І самі ж вихованці будуть займатися ними».

З нагоди відкриття літньої школи влаштували дитяче свято – День відкритих дверей. На ньому організатори розказали про проект та навчальну програму, а ось надихнули і потішили малечу зіркові гості.

 На свято завітали та підтримали проект чимало медійних особистостей: Народна артистка України Ольга Сумська; українстка співачки Міла Нітіч; українська співачка Софія Єгорова, українська співачка KSENIYA; генеральний продюсер проекту «Амбасадор дитинства» Василь Котляров, український співак та хореограф Сергій Костецький та інші, яким небайдужа доля України.


Неймовірною родзинкою свята стали виступи талановитої молоді. Майстерністю вражали учні студії естрадно-циркового мистецтва «Fly cats» від Музичанського Будинку культури, творчого простору Diplodok Art Spase та вихованці клубу бальних танців The dance crew: ДаніїлЗагоруй та Анна Алєксєєнко.


Центр психологічної підтримки молоді «Повір у себе» Київського палацу творчості дітей та юнацтва при КМДА організував мистецькі майстер-класи. Разом із керівником Яною Бурановою розписали навіть уламок ворожого снаряду, який вподальшому передадуть на аукціон для збору коштів ЗСУ.

Смачний фінал свята підготував Donuts club Kyiv. Найкращими смаколиками у столиці можна поласувати у дитячому кафе, яке розташоване у приміщені телестудії. Заклад не лише пригощав усіх гостей випічкою та напоями, а й влаштував справжній майстер-клас. Малеча спробувала себе ще й у ролі кондитерів.



Свято видалося максимально насиченим, а головне – усім вдалося відволіктися від непростих реалій і поринути в паралельний світ дитинства! Нині цього не вистачає не лише малечі, а й дорослим!

Веселе дозвілля ознаменувало початок занять у літній школі, які розпочнуться уже найближчим часом.

 

Контакти телестудії «33 канал kids»: м. Київ, вул. Єлизавети Чавдар, 1-з (ст.м. Осокорки). Тел.: +38 (098) 486 88 88 (керівник освітнього напрямку дитячої телевізійної студії «33 канал KIDS» Яна Бондарчук).

Медійними партнерами заходу виступили: ІА «Оперативна Україна інфо»та Pravda NEWS.

Відеорепортаж із відкриття телестудії «33 канал kids» опублікуємо у наступному матеріалі.

Читайте також: У Києві провели ІІ Всеукраїнський форум «Проти#дій булінгу у воєнний час! Хто мій безпечний друг?»

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Фото: Юрій Іванов, Юрій Чередніченко

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *