Головна Сторінка » У Києві на благодійному аукціоні-концерті “Об’єднані заради Валькірії” зібрали понад 250 тис. грн на дрони для військових

У Києві на благодійному аукціоні-концерті “Об’єднані заради Валькірії” зібрали понад 250 тис. грн на дрони для військових

0

29 жовтня у Києві в ресторані GHOST на Олімпійському провели благодійний аукціон-концерт “Об’єднані заради Валькірії“, аби зібрати кошти на безпілотні дрони для 72-ї механізованої бригади ім. “Чорних Запорожців”. Його організував БФ “Посмішка Долі”.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

Провів концерт-аукціон відомий український ведучий Денис Чоловський.

На аукціоні представили чимало цінних лотів, включаючи боксерські перчатки з підписом Віталія Кличка, прапор 72-ї Бригади з автографами бійців, прапор міста Ірпінь із книгою «Битва Ірпінь» та ін.

Концертна програма подарувала присутнім незабутні емоції. У ній виступили такі артисти: Polina Dashkova, Dima PROKOPOV, Максим Бородін, SESTRA, DOBRYVA, 100лиця.

За словами організаторів, усі кошти, а це 250 500 тис. грн, які зібрали від продажу лотів та від учасників заходу, використають для придбання дронів, які допоможуть підтримати наших захисників та зробити їхню роботу більш ефективною.

Дякуємо всім, хто долучився до цієї благородної справи і підтримав наших військових!

Читайте також: У Києві провели офіційну церемонію нагородження у межах проєкту «Лавр незламності українців» (фото)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є у TikTok.

Юрій Іванов

Фото: Олександр Рибка

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *