Головна Сторінка » У Києві на благодійній виставці дитячих малюнків «Світ навколо мене» зібрали 77 тис. грн для двох шкіл-інтернатів

У Києві на благодійній виставці дитячих малюнків «Світ навколо мене» зібрали 77 тис. грн для двох шкіл-інтернатів

0

15 вересня у Києві в ТЦ «Глобус» провели благодійну виставку «Світ навколо мене», яка об’єднала сотні дітей із різних куточків нашої країни. На ній збирали кошти на облаштування бомбосховищ у Бердичівській спеціальній школі та Новоборівському дитячому будинку-інтернаті Житомирської обласної ради. Захід організував Український Благодійний Фонд «Діти Дітям».

Про це повідомляє Pravda news.

За словами організаторів, підтримати благодійну акцію міг кожен, придбавши малюнок чи надіславши донат.

До цього проекту долучилася художниця Ганна Яхно, мама чотирирічного Сашка, який став однією з перших жертв війни. Зворушлива історія родини захопила увесь світ.

Ганна передала до Фонду картину, яку написала після загибелі сина. Цю роботу продали на аукціоні під час виставки, а гроші направлять на потреби шкіл-інтернатів.

Чимало українських артистів та творчих колективів теж доєдналися до заходу та  представили велику концертну програму.

Незважаючи на три повітряні тривоги поспіль, концерт пройшов на одному диханні, глядачі тепло приймали артистів, а в залі панувала дуже душевна атмосфера.

Благодійну мету заходу охоче підтримали Kishe з донькою Алісою, Олександр Кривошапко, гурт AVIATOR, дует ANNA-MARIA, танцювальний бойзбенд DSIDE BAND, Софія Єгорова, Артур Боссо, Таіс Клочкова із SUPER школа, студія сучасної хореографії FOX BEAT.

Хореограф Олександр Лещенко провів танцювальний флешмоб із дітками, а співак OLEYNIK представив прем’єру нової пісні «Половина».

Концертну програму провела телеведуча Таня Гончарова.

Усі гості разом із зірками заспівали гімн України та сфотографувалися зі своїми кумирами.

 Активну участь у зборі коштів взяла ГО «Лікарський фронт», яку очолює  лікар вищої категорії, громадський діяч Андрій Лисецький і Ольга Сумська, народна артистка, актриса, телеведуча, амбасадор ГО «Лікарський фронт». Вона теж закликала громадськість єднатися заради допомоги дітям.


Закликала підтримати благодійну акцію і заслужена журналістка України, експертка соціальних телевізійних проєктів, співзасновник дитячих благодійних фондів Марина Кінах, яка теж була присутня на заході:

Директор, головний редактор ІА «Оперативна Україна інфо» Юрій ІВАНОВ та Марина Кінах.

«Я завжди там, де є діти. І це моє життя, цим живу. Особливо зараз, коли йде війна, ми повинні допомагати малечі. Тож сьогодні збираємо кошти на бомбосховища для двох шкіл. Я – багатодітна мама і бабуся. У мене – вісім онуків. Тож розумію, що дітям треба допомагати. Підкреслю, що благодійність має йти із серця».

Незважаючи на складні умови в день проведення виставки «Світ навколо мене» зібрала 47 тис. грн, а на наступний день на рахунок фонду благодійники перерахували ще 30 тис. грн.

Усі кошти направлять на придбання обладнання для облаштування бомбосховищ Бердичівській спеціальній школі та Новоборівському дитячому будинку-інтернаті Житомирської облради.

Особливу подяку БФ «Діти Дітям» висловлює Анні Яхно, Тані Гончаровій, які передали фонду свої авторські картини на благодійні цілі. Їхні картини продали.

 До акції приєдналися і студенти Арт академія сучасного мистецтва ім. Сальвадора Далі разом з президентом Академії Оксаною Фурсою. Вони провели для малечі цікаві майстер класи.

Крім того, діти ще й розфарбовували песика Патрона.

Цікавими були й майстер-класи від культурно мистецького центру Дарницького району та міжнародного волонтерського проекту «Тепло для України». Кожен бажаючий міг зробити собі патріотичний мейк від майстрів салону краси «Viktoriya Family», власницею якого є Міс Вірменія, чарівна Вікторія Махоян.

До речі, збір коштів продовжується, бо потрібно зібрати 100 тис. грн. Тож організатори закликають приєднатись до цієї доброї справи тих, хто ще не встиг цього зробити!

«Дружня команда Благодійного Фонду «Діти Дітям» виражає велику подяку партнерам, зіркам та, найголовніше – дітям, які надіслали свої малюнки, адже саме завдяки їм, ми можемо зібрати необхідну суму! Пам’ятайте, що наші діти – це наше майбутнє!», – наголосила директор БО «БФ «Діти Дітям» Наталія Кісєльова.

ЗРОБИТИ ДОНАТ МОЖНА НА РАХУНОК ФОНДУ:

Український благодійний фонд «ДІТИ ДІТЯМ»

ЄДРПОУ 41350891

Альфа Банк

МФО 300346

р/сч UA293003460000026001093903801

Призначення платежу: Благодійна допомога

Карта Приват Банку 5169 3305 2419 9244

ІА «Оперативна Україна інфо» та всеукраїнське видання Pravda NEWS виступили медійними партнерами цього чудового благодійного заходу.

Читайте також: Благодійний фонд Лещинського передав чергове авто для спецпідрозділу «Азов»

Підписуйтесь на наші соцмережі: Telegram-канал та Facebook, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Юрій ІВАНОВ

Фото: Анатолій ШАРАЄВСЬКИЙ

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *