Головна Сторінка » У Києві мережа клінік CALM відзначила свій 10-річний ювілей відкриттям нового напрямку

У Києві мережа клінік CALM відзначила свій 10-річний ювілей відкриттям нового напрямку

0

Відтепер кияни отримали можливість відвідати стоматологію нового покоління – такий подарунок городянам і собі зробили засновники мережі клінік CALM 10 травня на честь свого десятого дня народження.

Про це повідомляє Pravda NEWS.


Камерний прийом з нагоди відкриття нового відділення клініки CALM відбувся на терасі, у внутрішньому дворику клініки за адресою: м. Київ, вулиця Рибалка, 11Б, де пацієнти зможуть проводити час в очікуванні на прийом або відпочити після медичних процедур.


Привітати лікарів прийшли постійні клієнти клініки, журналісти, друзі та співробітники інших відділень.


«Ви не боїтеся відкриватися у війну?» – багато разів мене питали про це протягом усього часу, поки ми готувалися до сьогоднішньої події. Ні, не боїмося. Ми віримо у перемогу, у свої сили, тож свідомо розвиваємо мережу зараз. Ми – лікарі, у нас свій фронт – лікарський, і для нас дуже важливо бути корисними своїм пацієнтам. Тому саме сьогодні, попри все, нове відділення  CALM починає свою роботу», – каже засновник та головний лікар CALM, дерматоонколог Андрій Лисецький.


Ведучий телеканалу «Київ» Слава Соломкапровів церемонію відкриття, розповів гостям про історію та досягнення CALM протягом 10 років, про соціальну активність лікарів клініки, про нові мрії та плани.

З вітальним словом виступили засновники нового напрямку, головний лікар мережі клінік CALM Андрій Лисецький та стоматолог Руслан Коклян, головний лікар відділення Олександр Михайлов.

Також із теплими словами до всіх присутніх звернулася Народна артистка України Ольга Сумська, яка давно товаришує з CALM та підтримує її соціальні проекти.

Гості взяли участь в освітній вікторині, отримали подарунки, а  після перерізання червоної стрічки оплесками зустріли оригінальний «стоматологічний» торт.

У новому відділенні, окрім стоматологів, працюватиме також кілька кабінетів дерматоонкологів, дерматокосметологів та трихологів. Бренд CALM залишився вірним собі – відділення світле та стильне, з якісним новим обладнанням та компетентними спеціалістами.

Відеорепортаж ІА «Оперативна Україна інфо» із цього заходу опублікуємо у наступному матеріалі. 

Читайте також: У Києві на Шулявці на місці демонтованих МАФів побудують сквер (фото)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Фото: Максим Древаль

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *