Головна Сторінка » У Києві дитячий спектакль Magical story підкорив публіку

У Києві дитячий спектакль Magical story підкорив публіку

0

У Києві в МЦКМ “Жовтневий палац” із 21 по 30 грудня щодня показували спектакль Magical story, який втілили за мотивами казки письменника Юрія Піжука «Зимове серце». Всі сеанси пройшли майже із аншлагом.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

До цього на нашому сайті ми вже робили низку публікацій щодо Magical story. Проте у нас лишилося ще велика кількість матеріалів та, звісно, емоцій, з якими вирішили поділитися у цьому репортажі.

Так, під час кожного показу Magical story відбувалася зустріч із письменником Юрієм Піжуком. Він люб’язно підписува всім охочим примірники своєї книги «Зимове серце». А також залюбки спілкувався та фотографувався із дітьми.

Повертаючись до самого Magical story, то це, справді, сучасний спектакль із використанням величезних екранів та оригінальних декорацій. Для малечі демонстрували різноманітні фокуси та трюки.

Глядачі змогли зануритись у дивовижну та казкова атмосферу пригод разом із головною героїнею та її друзями. Роль чарівної феї зіграла Народна артистка України Ольга Сумьська, а маленьку Ганусю – донька автора казки – 9-річна Анна Піжук.



Про сюжет:

Головна героїня напередодні свого дня народження бачить сон – хтось розбиває “Зимове серце” і тепер більше ніколи у світі не буде ані різдвяних, ані новорічних свят. За всім цим стоїть злий Гоблін, що живе у болотяній країні.

Саме він нервував, коли бачив дитячий сміх та веселощі. Не любив щастя і не бажав його нікому…

Проте дітей із щирим серцем цим не зламаєш! Вони вирішують рятувати “Чарівну країну”. Їх чекало багато різних пригод. Але добро завжди перемагає зло, як і світло перемагає темряву. Адже саме завдяки щирим дитячим серцям відбувається справжнє диво і не тільки в Різдвяну та Новорічну ніч…

Читайте також: Письменник Юрій Піжук розповів про враження від дитячого спектаклю Magical story, який втілили за мотивами його авторської казки «Зимове серце

Ольга Сумська та Юрій Піжук розповіли про дитячий спектакль Magical story, який втілили за мотивами казки «Зимове серце» у Києві (відео)

Художник-ілюстратор Оксана Мацик розповіла, як їй працювалося із письменником Юрієм Піжуком під час оформлення книги «Зимове серце» (відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов
Фото: Юрій Чередніченко, Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *