Головна Сторінка » У Конча-Заспі на благодійному заході «З вірою в майбутнє» зібрали 134 тисячі гривень для ЗСУ

У Конча-Заспі на благодійному заході «З вірою в майбутнє» зібрали 134 тисячі гривень для ЗСУ

0

Днями у заміському комплексі KNZS, що на Київщині, відбувся великий благодійний захід «З вірою в майбутнє» за ініціативи благодійного фонду «Долоні долі» та національного конкурсу «Краса Країни».  

 Про це повідомляє Pravda NEWS із місця події.

За словами організаторів, головною метою заходу став збір коштів на закупівлю БПЛА для 205 Печерського батальону, що зараз знаходиться під містом Бахмут.

Гості заходу із радістю долучилися до насиченої програма: міні-ярмарку, майстер-класів та дитячої зони відпочинку.

Колориту святу додали учасники Обухівського мистецького центру із показом автентичного культурного вбрання.


Упродовж усього дня на сцені виступали українські артисти: DJ Starkov, IR’S, Kishe, Марта Адамчук, Віталій Борисюк, Олександр Кривошапко, Артур Желєзняк та гурт Hurtowyna. Завершив концертну програму гурт «Скрябін» із презентацією нового відео «Сука війна».

Ведучими заходу були Саша Марк, Іван Потєхін та Богдан Трибой.
Генеральним продюсером став Роман Загороднюк, а організатором – Ірина Келлер. Також до свята долучилася володарка титулу «Краса Країни 2021» Аліна Вареник.

Між іншим, значний внесок до благодійного фонду «Долоні Долі» зробив художник Дмитро Ачкасовов, картини якого були представлені на аукціоні. 

Крім того, на заході для гостей підготували багато подарунків та конкурсів від партнерів заходу!

До речі, під час заходу зібрали 134 тисяч гривень, які зовсім скоро спрямують на покупку дрону та забезпечення інших потреб 205 Печерського батальйону, що знаходиться зараз під містом Бахмут. 

Редакція ІА «Оперативна Україна інфо» та Pravda news виступили інформаційними партнерами цього чудового благодійного заходу.

Читайте також: Андрій Донець виконує власні пісні на вуличному піаніно в Києві.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Юрій ІВАНОВ

Фото: Віктор ВОЗНЮК

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *