Головна Сторінка » Таня Дяченко: «Потрібно допомагати нашій Україні і бути з нашими захисниками так, як може це артист»

Таня Дяченко: «Потрібно допомагати нашій Україні і бути з нашими захисниками так, як може це артист»

0

Українська співачка Таня Дяченко розповіла в ексклюзивному інтерв’ю «Оперативній Україні інфо» про творчість під час війни, своє сценічне ім’я, участь у благодійних концертах на підтримку ЗСУ та інше.

Директор, головний редактор ІА «Оперативна Україна інфо» Юрій Іванов та українська співачка Таня Дяченко.

– Ви постійно берете участь у різноманітних благодійних заходах. Розкажіть про це.

– Правильна інформація. Так, я беру, тому що це мій обов’язок, це те, що вміє робити артист – брати участь у заходах, допомагати нашій Україні і бути з нашими захисниками так, як може це артист. Піснями, серцем і порядністю своєю.

 

– Я стежив за Вашою творчістю, у Вас зовсім інший репертуар зараз – україномовні пісні, це пісні зовсім інакшого звучання.

– Ви розумієте, Юрію, трішечки інший, тому що зараз такі обставини, що всі ми співаємо українською мовою. Вони в мене були ці пісні. Але наразі пишемо й інші. Тому що це потрібно і це красиво.

– Які пісні Ви сьогодні виконували?

– Я виконала пісні, які називаються «І щоб не сталося розлуки» і пісня «Ти – заради мене». Тому що ми заради чоловіків робимо якісь свої справи, вони заради нас роблять те, що вони зараз роблять: охороняють, люблять, кохають. А ми їх чекаємо вдома. Але, щоб було якесь тепло, відповідальність, я завжди кажу: «І щоб не сталося розлуки, нехай дарує нам ту силу, що єднає руки тепло простягнутих долонь». Тому, давайте бути разом, простягати одне одному руки і бути щасливими.

– Про що мріє співачка Таня Дяченко?

– Таня Дяченко мріє про те, щоб моя творча діяльність була завжди, не закінчувалася, щоб вона була в мирній Україні. І щоб були глядачі добрі і співучі.

– Не можу не запитати. Ви називаєтеся Таня Дяченко.

– Так.

– Чому Таня і чи справді Ваше прізвище?

– Так, я справді Таня і справді Дяченко. Тому що це сценічне таке. Тетяна, набираєте в інтернеті і там висвічується багато інших. У першу чергу, донька Єльцина, інші дівчата… А коли Таня, то це конкретно Таня Дяченко, співачка.

– Тобто, така в цьому фішка?

– Фішка.

– І наостанок хочу, щоб Ви висловили свої побажання нашим читачам і глядачам «Оперативної України інфо».

– Я хочу побажати, щоб всі ми були сильними. Щоб у серці кожного була любов, відповідальність за нашу країну, за наші вчинки, за тих людей, які поруч. Хочу побажати нашим воїнам всього найкращого, вклонитися і сказати щиро: «Дякую ЗСУ, ТРО!». Бажаю нашій Україні миру, процвітання і всім нам. І Вашій програмі також!

Дивіться також відеоверсію інтерв’ю:

Читайте також: Позитив: «У перші дні війни кожному артисту було складно щось творити»

Олеся Жураківська: «Була неподалік Житомирської траси і відчула все жахіття війни»

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Спілкувався Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *