Головна Сторінка » Співачка М’ята: «Постійно їжджу підтримувати наших хлопців із ЗСУ»

Співачка М’ята: «Постійно їжджу підтримувати наших хлопців із ЗСУ»

0

Співачка М’ята розповіла в ексклюзивному інтерв’ю  «Оперативній Україні інфо»та Pravda NEWS про участь у благодійних концертах, запис нових пісень, співпрацю із репером Хасом та інше.

Зустріч проходила в Києві на Арт-Заводі «Платформа» під час благодійного Smile Wanted Fest, на якому збирали кошти на мобільну стоматологію для ЗСУ, переселенців і мешканців областей, що найбільше постраждали від війни. Захід організував Фонд «Трушна Перемога».

Директор, головний редактор ІА «Оперативна Україна інфо» Юрій ІВАНОВ та українська співачка М’ята.

– Ви сьогодні співали на благодійному заході. Як часто це робите?

– Постійно долучаюсь до благодійних ініціатив. Зараз кожен на своєму місці робить усе можливе заради нашої Перемоги. Також їжджу підтримувати хлопців із ЗСУ, які відстоюють нашу з вами свободу, Україну, наші з вами життя. Тому зараз це такий непреривний процес.

– Щойно Ви виконували дуетну пісню із Хасом, якій – десь рік. Як вона народилася?

– Насправді цю пісню ми написали із Хасом півтора чи два роки тому під час карантину, коли якраз «бахнув» ковід. Тоді в нас повідміняли всі концерти і ми не знали, що робити, що вже гіршої ситуації не може й бути. У той момент якраз і записали «Тумани». Хас придумав фразу «тумани над нами», а я вже те, що маємо те, що маємо. Разом записали. Так вона й народилася під час карантину. Нині ця пісня стала більш актуальною. Виявляється, що ковід був просто нісенітниця, якщо порівнювати із війною.

– Так, зараз найголовніше, щоб закінчилася війна нашою Перемогою, щоб ми повернулися до нормального життя. Тому, дійсно, такі пісні, взагалі вітчизняна творість  – надзвичайно важливі, тому що маємо нести духовність і піднімати бойовий дух українського народу. За час війни Ви щось нове написали?

– Написала перед війною багато гарних пісень. Є зараз надзвичайна пісня «П’яна вишня», яку ще не випустила. Якраз хотіла це зробити весною, але почалася війна. Довелося відкласти. У мене назбиралося чимало готових пісень, але вони очікують своєї черги. Але найголовніше, що вдалося випустити пісню «Лелека», яку записала для наших льотчиків, «Привидів Києва», які захищали і захищають наше небо. (Починає співати).

– Браво! Це надзвичайно, такі пісні нам зараз і потрібні, вони й роблять нашу Перемогу.

– Знаєте, насправді цю пісню написали хлопці з міста-Героя Харкова. Саме вони були під обстрілами. Ось у них якраз і народилася пісня «Лелека». Коли її почула, то запропонувала своє виконання. Так вона і вийшла. Проте присвятила її «Привиду Києва».

– І наостанок Ваші побажання нашим читачам та глядачам.

– Хочу побажати нам миру, Перемоги. Вірю і знаю, що так і буде. Хочу побажати нам ніколи не здаватися і йти вперед. Мріяти і не зупинятися, допомагати нашим хлопцям, які зараз відстоюють на передовій нашу з вами країну, наші з вами життя, наших дітей. І завдяки ним, до речі, наші дітки 1 вересня змогли піти в школу. Я вірю в нашу Перемогу, вірю в ЗСУ. Так і буде. Слава Україні!

– Героям Слава! Дякую Вам за інтерв’ю.

Дивіться також відеоверсію інтерв’ю:

Читайте також: ВИЙШОВ ПЕРШИЙ ВИПУСК ПРОГРАМИ «КОЛИ ЗАКІНЧИТЬСЯ ВІЙНА?» (відео)

Вийшов другий випуск проекту «Коли закінчиться війна?» з українською Жанною Дарк (відео)

Вийшов третій випуск проекту «Коли закінчиться війна» за участі екстрасенса Олександра Жаркова (відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Спілкувався Юрій ІВАНОВ

Фото і відео: Анатолій ШАРАЄВСЬКИЙ

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *