Головна Сторінка » Софія Єгорова: «Із задоволенням співаю на благодійних заходах»

Софія Єгорова: «Із задоволенням співаю на благодійних заходах»

0

Українська співачка Софія Єгорова розповіла в ексклюзивному інтерв’ю «Оперативній Україні інфо»та Pravda NEWS про свою участь у благодійних концертах та творчі плани.

Директор, головний редактор ІА «Оперативна Україна інфо» Юрій Іванов та українська співачка Софія Єгорова.

– Знаю, що ти постійно виступаєш на благодійних заходах. Розкажи, будь ласка про цю свою діяльність.

– Так, я дуже рада, що зараз можу допомагати Україні, брати участь у благодійних проектах та збирати кошти на важливі речі. Наприклад, на заході в ТРЦ “Глобус” ми змогли зібрати кошти на укомплектацію бомбосховищ у дитячих будинках. Також виступала у школі в Гостомелі, де повністю розбомблена центральна частина, але, яке щастя дарувати дітям свято, що б не відбувалося навколо. Коли вони посміхаються, танцюють, обіймаються… Коли ти можеш якось допомогти дітям відволіктися. Для мене це надважливо. Тому намагаюся кожного дня чим можу підтримувати, співати, танцювати разом, посміхатися якнайбільше та вірити в нашу Перемогу, чекати на неї.

– Які пісні Ви сьогодні виконували?

– Сьогодні виконала свою пісню “Спека”, яку випустила рік тому, але наразі вона набула зовсім іншого сенсу, тому що багато хлопців та дівчат, чиїсь жінки чи чоловіки, вони зараз у лавах ЗСУ. Це дуже важко для кожного і як важливо нагадувати, що наша спека разом, літня спека, яку ми зустрінемо вже у вільній Україні, вона буде незабаром. І наступна пісня “Край, мій рідний край” Миколи Мозгового теж звучала для глядачів. Для мене велика честь виконувати її, тому що вона дуже історична, важлива для нашої країни. Вона оспівує наш рідний край і нагадує кожному українцю, яка в нас красива, мальовнича, мелодійна Україна, які в нас милозвучні пісні, наймилозвучніша мова у світі взагалі. Тому із задоволенням співаю на благодійних заходах.

– Скільки взагалі у Вас пісень у репертуарі, рахували?

– Рахувала, але забула. Знаєте, я закінчила фізматліцей із золотою медаллю, але це було багато років тому. Зараз я вже магістр вокалу, тому, як сказала своїй близькій людині, що рахую до семи – до, ре, мі, фа, соль, ля, сі. У моєму репертуарі на деякі пісні є навіть ремікси.  А ось на композицію «Різдвяна» зробила акустичну версію. Також є чимало пісень, які ще не вийшли. Є багато каверів, які виконувала на конкурсах, в яких брала участь. А їх, на хвилинку, більше 220: і міжнародних, і всеукраїнських. На кожен виступ ти береш близько п’яти пісень, це як маленький концерт. Можливо, ти співаєш по дві пісні через паузу, через іншого артиста, а можливо заспіваєш усі блоком. Це повний концерт. Пісня “Відчувай” – це кавер. Але вона про те, як зараз важливо відчувати і не забувати, що ти людина і в тебе є почуття відчувати страх, нерозуміння, сумління. Наразі це нормально. Можна поплакати, хвилюватися, можна, щоб у тебе щось боліло – це нормальна реакція, тому що ми всі люди і в нас усіх є нервова система.

– Про що мріє співачка Софія Єгорова?

– Я мрію про ще більшу сцену, щоб представляти Україну в усіх куточках світу, на стадіонах в Америці співати українські пісні, на стадіонах у Японії, а я ні разу там не була, не знаю чи є там стадіони…

– Я теж не був…

– …але побувати хочу там, заспівати пісні, показати, яка в нас Україна мальовнича, співоча, чудова та просто неймовірна.

– І наостанок Ваші побажання нашим читачам та глядачам “Оперативної України інфо”.

– Друзі, я бажаю усім нам мирного неба над головою. Щоб не сталося, Україна завжди переможе. Це все мине, всі проблеми подолаємо. І все буде Україна, тому що ми є любов!

– Я Вам щиро дякую за це інтерв’ю. Слава Україні!

– Героям Слава! Дякую Вам велике.

Дивіться також відеоверсію інтерв’ю:

Читайте також: Сергій Жадан: «Культура теж є великою й важливою частиною українського спротиву»

Дивіться також відео: «Коли закінчиться війна?». Випуск 8 (екстрасенс, дворазовий переможець, суддя «Битви екстрасенсів» в Україні Хаял Алекперов

Вийшов 7-й випуск проекту «Коли закінчиться війна?» за участі Героя України Ніни Матвієнко (відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Фото і відео: Анатолій Шараєвський

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *