Головна Сторінка » Що сповільнює відновлення електроенергії: відповідь «Укренерго»

Що сповільнює відновлення електроенергії: відповідь «Укренерго»

0

Станом на сьогодні, 25 листопада, на 11:00 виробники електроенергії забезпечили вже понад 70% потреб споживання в країні. Однак темпи відновлення сповільнені погодними умовами.

Про це повідомляє Pravda NEWS з посиланням на НЕК «Укренерго».

За інформацією компанії, через сильний вітер, дощ та мінусову температуру вночі до пошкоджень, завданих російськими ракетами, додаються обмерзання та пориви проводів у розподільчих мережах.

«Через це в усіх областях України введені як планові, так і аварійні графіки обмеження споживання. Просимо українців пам’ятати: якщо в будинку немає світла, це означає, що саме в цей момент працюють ремонтники», – розповіли в «Укренерго».

Першочергово живлення подають на об’єкти критичної інфраструктури в усіх областях: котельні, газорозподільчі станції, водоканали, очисні споруди, а в деяких регіонах працює вже громадський електротранспорт. Однак наразі дефіцит електроенергії в системі зберігається на рівні 30%.

Ремонтні бригади працюють цілодобово.

Читайте також: Що зі зв’язком в Україні?

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *