Головна Сторінка » По всій Україні розгортають Пункти незламності

По всій Україні розгортають Пункти незламності

0

Напередодні Президент України Володимир Зеленський анонсував, що у всій країні будуть розгорнуті Пункти незламності, де можна буде отримати підтримку людям.

Про це повідомляє Pravda NEWS з посиланням на ОП.

За словами глави держави, вже підготували понад чотири тисячі таких пунктів, у майбутньому планують ще більше:

«Там усі базові послуги: це електрика, мобільний зв’язок та інтернет, тепло, вода, аптечка. Абсолютно безплатно і цілодобово. Пункти працюватимуть обов’язково – при всіх обласних та районних адміністраціях, також при школах, будівлях ДСНС тощо».

Наразі працює спеціальний сайт – nezlamnist.gov.ua. Там розміщена мапа Пунктів незламності у всій Україні, а сама карта постійно оновлюється. Крім іншого, на сайті та в усіх Пунктах незламності можна буде дізнатись, де працює найближча АЗС, банківське відділення, аптека, магазин.

Володимир Зеленський поставив завдання місцевій владі забезпечити інформування людей про наявність Пунктів незламності: де людина може знайти підтримку у разі тривалого відключення енергії, буде розміщена у будівлях органів влади, в аптеках, магазинах, у поштових відділеннях.

Також до цієї ініціативи вже приєднались представники бізнесу.

Читайте також: На станціях київського метро частіше проводитимуть тренінги з домедичної допомоги

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *