Головна Сторінка » Сергій Танчинець: «Намагаємося більше давати концертів, аби збирати гроші на запити від військових»

Сергій Танчинець: «Намагаємося більше давати концертів, аби збирати гроші на запити від військових»

0

Фронтмен гурту «Без обмежень» Сергій Танчинець розповів в ексклюзивному інтерв’ю  «Оперативній Україні інфо»та Pravda NEWS про творчість під час війни, участь у благодійних концертах та Всеукраїнський тур з презентацією нового альбому «Вільні люди».

Директор, головний редактор ІА «Оперативна Україна інфо» Юрій Іванов та фронтмен гурту «Без обмежень» Сергій Танчинець.

– Сергію, Ви постійно долучаєтеся до різноманітних благодійних заходів і ось сьогодні виконували три свої пісні. Розкажіть взагалі про цю діяльність.

– Так усе просто. Ми вміємо робити свою роботу, граємо музику. І, коли почалася війна в 2014 році, музика, українська музика, завжди була потрібна на фронті і довкола фронту. І після початку великої повномасштабної війни вона ще більше стала потрібною. Тому ми робимо те, що вміємо і намагаємося якось своєю музикою, по-перше, розрадити військових, трішки їм підняти настрій. По-друге, намагаємося продовжувати концерти і збирати гроші для того, щоб реалізовувати запити від військових. Ну і займаємося цим вже досить довгий період часу і будемо робити це до Перемоги.

– Наскільки знаю, Ви не тільки даєте благодійні концерти в Україні, а й дуже часто виступаєте за кордоном.

– Їздимо в закордонні тури. Ось нещодавно від’їздили європейський тур, американський. Зараз продовжуємо український тур, який був призупинений через повномасштабне вторгнення росіянців на нашу територію. Ми зупинилися 23 лютого в Хмельницькому і потім дуже-дуже довгий час не грали концертів в Україні, але зараз все таки вирішили проводити концерти на підтримку альбому «Вільні люди» в тих залах на західній частині нашої країни здебільшого, де є бомбосховище і де можна це зробити безпечно. Тому тур продовжується, весною поїдемо знову в Європу, потім в Америку і так по колу – до Перемоги.

– У Вас з’явилася пісня «24.02». Ви її написали в перші дні війни?

– Вона написалася згодом, тому що одразу було не до написання пісень, якщо чесно. Сильно волонтерили, багато часу проводили в дорозі, займалися такою побутовою не музичною діяльністю. Потім стали грати якісь акустичні концерти для військових, цивільних. А далі вже з’явилося щось типу натхнення для того, щоб писати пісні. І написалося «24.02». Але наразі ми готуємо реліз вже нової пісні, яка називається «Повернись живим». Це буде в січні наступного року. Тому пісні потихеньку пишуться, але ритм і кількість написання звісно абсолютно не такі, як були до війни.

– Скільки вже написали за цей час?

– Всього дві пісні ми написали за цей час, тому що реально було не до творчості. Не тому, що вона відсутня, а тому що настільки багато інших подій, які відволікають тебе. Тому що процес написання пісні вимагає якоїсь такої звичної для цього атмосфери. Її зараз вловити досить важко через все те, чим ти займаєшся у житті зараз. Тому пишеться не густо, але пишеться. Тому дві пісні за 9 місяців – це зовсім мало, але вони надзвичайно потужні й наповнені сильним і мені здається важливим змістом.

– Ваш мегахіт «Зорі запалали» і сьогодні люди дуже гарно сприймали, які і пісню «Вільні люди». Розкажіть про історію цієї пісні.

– «Вільні люди» написана до великої війни, можливо в передчутті цієї війни великої. Вона про всіх великих українців. Великими українцями можна назвати абсолютно кожного, хто залишився і живе в цій державі, хто бореться, хто допомагає боротися. Вона написана про всіх нас. Вільні люди дорівнює українці. Мені здається, це абсолютно очевидно. Треба просто подивитися кліп, відчути пісню і все буде добре.

– І наостанок Ваші побажання читачам та глядачам «Оперативної України інфо».

– Я бажаю усім нам якомога швидшої Перемоги, сил, терпіння, не падати духом, не здаватися. Робити все для того, щоб допомогти ЗСУ, тому що не ЗСУ б’ються за нас зараз з вами, б’ється вся країна. На чолі цієї боротьби звісно ЗСУ, але від кожного з нас на своїх місцях, в своїй роботі залежить час приходу нашої Перемоги, абсолютно неминучої української Перемоги. Тому бажаю усім нам з вами сил, віри, терпіння і по можливості якомога частіше допомагати ЗСУ. Слава Україні!

– Героям Слава! Дякую Вам за інтерв’ю!

Дивіться також відеоверсію інтерв’ю:

Читайте також: Ніна Матвієнко: «Тільки з Богом будемо перемагати ворога»

Валерій Харчишин: «Мої діти живуть у Варшаві, адже до нас «прилетіло» і в квартиру, і в будинок…»

Вийшов третій випуск проекту «Коли закінчиться війна» за участі екстрасенса Олександра Жаркова (відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Юрій Іванов 

Фото і відео: Анатолій Шараєвський

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *