Головна Сторінка » Ольга Сумська виступила із прем’єрою пісні «Кохайте коханих» на V Національній премії «Найкраща українка в професії» у Києві (відео)

Ольга Сумська виступила із прем’єрою пісні «Кохайте коханих» на V Національній премії «Найкраща українка в професії» у Києві (відео)

0

Днями у Києві Народна артистка України Ольга Сумська виступила із прем’єрою пісні «Кохайте коханих» під час нагородження жінок-професіоналок на V Національній премії «Найкраща українка в професії», яке проводили в Торгово-промисловій палаті України. Організатором цього заходу є Всеукраїнський журнал Super Lady.

Про це повідомляє «Оперативна Україна інфо» та Pravda NEWS.

Народна артистка України, актриса, співачка та ведуча Ольга Сумська, як завжди, незрівнянна, була у вишиванці жовтого кольору із волошками та ромашками. Вона закликала підтримувати наших чоловіків на шляху до такої вже довгоочікуваної Перемоги. У новій пісні артистка співає: «Кохайте коханих такими, як є і бережіть щастя своє».

Присутнім нова композиція припала до серця, адже зал швидко підхопив прості, але водночас душевні слова пісні.

Ольга Сумська зізналась ІА «Оперативна Украна інфо», що це зовсім нова композиція. І вона їй самій дуже подобається. Нею ж вона привітала переможець та лауреаток V Національній премії «Найкраща українка в професії».

До речі, Ольга Сумська була серед експерток заходу і брала участь у відборі кращих із кращих для нагородження.

Читайте також: У Києві провели нагородження жінок-професіоналок на V Національній премії «Найкраща українка в професії»

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Фото і відео: Юрій Іванов, Максим Древаль

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *