Головна Сторінка » «Новорічна пісенна садиба 2024»: на сцені Жовтневого палацу виступили більше 40 артистів (фото)

«Новорічна пісенна садиба 2024»: на сцені Жовтневого палацу виступили більше 40 артистів (фото)

0

У Києві в МЦКМ “Жовтневий палац” відбувся концерт “Новорічна пісенна садиба”. Це грандіозний концерт, що немає аналогів в Україні. До нього долучилося понад 40 артистів, яких люблять і шанують різні покоління. Його організувала агенція івентів «Садиба Мьюзік».

Про це повідомляє «Оперативна Україна інфо»та Pravda NEWS.

Ведучими вечора стали директор агенції івентів «Садиба Мьюзік» Ірина Коваленкота Народний артист України Анатолій Гнатюк.

Серед артистів, які порадували глядачів своїми виступами були: Євген Хмара, Одара, гурт «Лісапетний батальйон», Ауріка Ротару, Павло  Зібров, Андрій Кравченко, Алла Кудлай, Олександр Кварта, гурт «Фристайл», гурт «Діти Фристайла», поет Юрій Піжук, Андрій Князь, Аля Дюйм, Влад  Булах, Ансамбль танцю ЗСУ, Ніна Мирвода, Оксана Пекун, Анатолій  Гнатюк , Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Діма Волканов, Тетяна  Піскарьова, Михайло  Грицкан та ін.

Під час концерту прозвучала чимала кількість патріотичних пісень, глядачів радували виступи хореографічних колективів та ін.


Вечір завершився фінальною піснею «Україна» у виконанні Ольги Сумської та Віталія Борисюка.

Засновник та власник агенції івентів «Садиба Мьюзік» Віталій Рябчун зі сцени зазначив:

«Друзі, дякую, що Ви були разом із нами цього вечора. Від імені артистів та партнерів дякуємо ЗСУ, що дають нам можливість жити, працювати та творити. Слава Україні! Героям Слава!».

Між іншим, «Садиба Мьюзік» постійно допомагає ЗСУ. Має за це багато грамот та подяк від наших військових.

У коментарі для «ОУІ» директор агенції івентів «Садиба Мьюзік» Ірина Коваленкозазначила:

«Новорічна пісенна садиба» уже проводиться багато років поспіль. Я хочу подякувати всім, хто був сьогодні поряд із нами. Це і артистам, і співорганізаторам, і компаніям, які є нашими партнерами – це національний онлайн-кінотеатр «Sweet.tv», радіо «Шансон», компанія «Феєрія», «Експомедія», “Жовтневий палац” та інші, хто був задіяний в організації цього концерту. Я сподіваюсь, що ми разом зробили великий проєкт та надихнули людей на нові емоції, які в Новому році приведуть усіх нас разом із піснями до Перемоги».

До речі, більше 20 років «Садиба Мьюзік»  влаштовує незабутні концерти по всій Україні. Навіть війна не зупинила її діяльність. Вона продовжила свою роботу, аби дарувати людям щастя та допомагати ЗСУ.

Медійними партнерами «Новорічної пісенної садиби 2024» виступили: ІА «Оперативна Україна інфо» та Pravda NEWS.

Дивіться також: Як проходила «Новорічна пісенна садиба 2024» у Києві (відео)

У наступних матеріалах нашого видання опублікуємо ексклюзивні зіркові відеоінтерв’ю із цього грандіозного святкового концерту.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є у TikTok.

Юрій Іванов

Фото: Євгеній Несін, Юрій Чередніченко 

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *