Головна Сторінка » Ніна Матвієнко висловила свою підтримку благодійному Фонду Лещинського (фото, відео)

Ніна Матвієнко висловила свою підтримку благодійному Фонду Лещинського (фото, відео)

0

Днями народна артистка Україна, Герой України Ніна Матвієнко висловила підтримку БО «Благодійний Фонд Віктора Лещинського». Зокрема, підписала із найкращими побажаннями кілька примірників каталогу, які команда Фонду випустила у межах благодійної мистецької акції «Україна: від війни до миру».

Про це Pravda NEWS повідомив голова Фонду Віктор Лещинський.

«Щиро дякуємо нашій берегині української культури за увагу та підтримку, що згодилася підписати наш мистецький каталог. Ми продовжуємо працювати, допомагаючи українцям у міру своїх можливостей. Крок за кроком намагаємося пришвидшити нашу Перемогу»,- зазначив Віктор Лещинський.

Нагадамо, нещодавно команда БО «Благодійний фонд Віктора Лещинського» привезла до Цюріха (Швейцарія) першу колекцію найкращих робіт українських художників, скульпторів та майстрів нових технік у межах мистецької благодійної акції «Україна: від війни до миру». Шедеври сучасного українського мистецтва виставлялися у Volkshaus Zürich протягом двох днів.

Колекція художніх творів наразі залишилася в Цюріху для подальших експозицій та збору донатів для роботи українських «Центрів психологічної підтримки».

«Я вітаю благодійний Фонд Віктора Лещинського. Саме ця структура – благодійність, божественне начало. Як приємно, коли є тил, якому ти можеш довіряти, який може допомогти, який стане на захист сьогодення, допомогу в тих обставинах, в яких наразі опинилися наші діти, матері, батьки. Давайте підтримаємо і поповнено цей Фонд добрими вчинками»,- зазначила Ніна Матвієнко.

Команада Фонду подарувала на згадку Ніні Митрофанівні один із цих каталогів, адже знає, що народна артистка є поціновувачем українського мистецтва.

Читайте також: Київські учні отримали гуманітарну допомогу у вигляді зошитів (фото)

Головнокомандувач ЗСУ підписав для Фонду Лещинського кілька цінних речей (фото)

У Києві для дітей-сиріт та ВПО влаштували свято до Дня Святого Миколая

Фонд Лещинського випустив каталог до благодійного аукціону в межах мистецької акції «Україна: від війни до миру», що пройде в Швейцарії

У Києві провели благодійний вечір-аукціон підтримки ЗСУ (фото, відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Юрій Іванов

Фото та відео: Сергій Гук, Владислав Романець

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *