Головна Сторінка » Наталія Могилевська: «Допомагаючи іншим, ти забуваєш про свої власні проблеми»

Наталія Могилевська: «Допомагаючи іншим, ти забуваєш про свої власні проблеми»

0

Народна артистка України Наталія Могилевська розповіла в ексклюзивному інтерв’ю «Оперативній Україні інфо» та Pravda NEWS про відзнаку, яку отримала на заході у межах Міжнародного благодійного проекту «Charity 100лиця», як створювалася моновистава «Я вдома» та як легше пережити війну.

– Ви долучилися до чудового благодійного заходу і Вам вручили подяку та нагороду. Розкажіть про це.

– Я вважаю, що це не має ніякого значення. Тому що головною нагородою для мене буде те, коли я почую слово «Перемога». Це буде для мене головною метою. А цей заклад, куди ми прийшли, тут помітні люди. Він класний тим, що збираємо гроші для ЗСУ і робимо все можливе заради Перемоги. Всі, хто тут зібрався, вони тут для цього. Тому і я тут. Теж хочу привернути увагу до збору коштів і до того, щоб не приходила зневіра, депресія, щоб люди продовжували вірити в Перемогу і щось для цього робили.

– Ви сьогодні прочитали уривок із Вашої моновистави «Я вдома». І він пройняв до глибини душі, мурашки по шкірі бігали. Розкажіть про створення цієї моновистави.

– Вистава народилася в шпиталях, у військових частинах, через життя. Це війна моїми очима, очима моїх друзів. Там є місце всьому: і посміятися, і поплакати, і священне, й ненависть, і любові неймовірній, яку я зараз бачу. Тому що наскільки кажуть, найважливіші моменти нашого життя перетворюються на найкрасивіші. Яка любов сьогодні в очах українців, яка краса, яка віра! Я щаслива знати, що українці на це здатні.

– І останнє запитання: як українцям легше пережити війну, на Вашу думку?

– Мені здається, що треба вірити, треба робити все, що можливо. Допомагаючи іншим, ти забуваєш про свої власні проблеми. Це, дійсно, дуже допомагає і лікує, насамперед, тебе. І співати, тому що українці завжди співатимуть.

– І наостанок Ваші побажання читачам та глядачам «Оперативної України інфо».

– «Оперативна Україна», всім нам Перемоги, мирного неба, щастя, любові і гарних українських пісень.

– Я Вам дякую за інтерв’ю!

Дивіться також відеоверсію інтерв’ю:

Читайте також: У Києві провели захід у межах Міжнародного благодійного проекту «Charity 100лиця» (фото, відео)

У Києві провели захід у межах Міжнародного благодійного проекту «Charity 100лиця» (відеорепортаж)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Юрій Іванов

Фото і відео: Анатолій Шараєвський 

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *