Головна Сторінка » Народна артистка України Оксана Білозір долучилася до Ukrainian_week у США

Народна артистка України Оксана Білозір долучилася до Ukrainian_week у США

0

У Вашингтоні відбувся Ukrainian_week, який організувало Обʼєднання баптистських організацій у США. До нього долучилася Народна артистка України Оксана Білозір.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

За словами Оксани Білозір, це був потужний український десант, який організував Народний депутатом кількох скликань Павло Унгурян. Візити і зустрічі з конгресменами та сенаторами у Конгресі та Сенаті є надзвичайно важливими, бо вони ще раз і ще раз, знову і знову посилюють українські позиції щодо підтримки та допомоги США Україні.

Так, усі присутні дискутували на дуже важливі теми: Як допомогти Україні? Як допомогти нам ефективно? Які результати це може дати?

Говорили правду про Україну. Хто, як не українці, можуть доносити правду? Ми все це бачимо на власні очі, проживаємо власні емоції, через біль, сльози:

“Крім зустрічей з офіційними особами – державниками Америки були зустрічі із дивовижними лідерами громадських організацій та Фондів, які провадять великі гуманітарні місії в Україні, зокрема UnitingforUkraineKids!, питання навчання капеланів для війни за стандартами НАТО, питання жіночого та медичного капеланства і, звичайно ж, надання військової допомоги в повному обсязі!”.


Також Оксана Білозір додала, що в дискусії велику роль відіграє церква, адже вона об’єднує дуже багато людей:

«І я сама переконалась, наскільки багато церков. Наскільки ті охоплюють велику кількість людей і українців у тому числі. І вони опікуються ними. Дуже легко кожному зайти до Сенатора, до Конгресмена. Ніхто в нас ніде не забирав паспорт. Ми заходили і нас там чекали. І знаєте, що мені приємно було? Коли нас на заході спитали: “Ви звідки?” – Ми українці. Ми з України! І нам відповіли: “Слава Україні”».

Читайте також: Оксана Білозір розповіла про благодійні концерти та життя під час війни

Дивіться також: Оксана Білозір: про нові пісні, які народилися під час війни та сольний концерт у Жовтневому палаці

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *