Головна Сторінка » Михайло Грицкан та Катерина Бужинська передали понад 3 млн грн. на допомогу Україні та дадуть у Києві святковий концерт до Дня Конституції

Михайло Грицкан та Катерина Бужинська передали понад 3 млн грн. на допомогу Україні та дадуть у Києві святковий концерт до Дня Конституції

0

Народна артистка України Катерина Бужинська та Заслужений артист України Михайло Грицкан об’єднались у творчому тандемі заради однієї мети – Перемоги України! На їхньому рахунку сотня  благодійних мистецьких заходів,  два десятки спільних концертів у межах Великого благодійного туру «ВОЛЯ» в Європі та Україні та понад 3 млн  грн., спрямованих на допомогу Україні. Вже 28 червня, спеціально до Дня Конституції, ці артисти дадуть великий благодійний концерт у Києві.

Про це повідомляє «Оперативна Україна інфо» та Pravda NEWS.

Під час кожного концерту «ВОЛЯ» проходить благодійний аукціон, всі кошти від якого в повному обсязі будуть передані на потреби ЗСУ (на 10 окрему гірсько-штурмову бригаду «Едельвейс», в якій служить рідний брат Катерини, на дрони для навчального центру аеророзвідки, на 46 десантно-штурмову бригаду).

Також на кожному концерті генеральний партнер туру «ВОЛЯ» телеканал Ukraine World News дарує сертифікати на безкоштовний відпочинок в таборі Junior Star діткам, які потребують допомоги та підтримки.

Михайло Грицкан – “ВОЛЯ”  

Українська пісня Катерини та Михайла звучала на всесвітньо-відомому подіумі в Парижі під час Ukrainian Fashion Week та в Харкові, який страждає від обстрілів. У країнах, які за тисячі миль від війни, і в українських селах, які були під окупацією.  Артисти активно долучаються до благодійних заходів, організованих різноманітними фондами та організаціями, щоб спільними зусиллями наблизити Перемогу. Зібрані кошти йдуть на потреби дитячих лікарень, протезування військових, на дрони, тепловізори, на автівки для наших захисників та інші необхідні засоби. На сьогодні понад 3 млн  грн. з концертів за участю Михайла та Катерини спрямовано на допомогу Україні.

Катерина Бужинська & Михайло Грицкан

«Головна мета цих зустрічей – допомагати нашим збройним силам, щоб хлопці знали, що вони не залишились наодинці з війною. Зараз час об’єднати всіх українців світу заради однієї мрії – нашої Перемоги. Дякуємо шанувальникам нашої творчості за те, що ви долучаєтесь до наших благодійних концертів і таким чином робите свій внесок у Перемогу. Також вдячні організаторам благодійних заходів за те, що даєте змогу зустрітись з нашими прихильниками і в такий непростий час підтримуєте наш культурний фронт! Обіцяємо, що обов’язково повернемось з Переможним концертом в кожне місто» – звертаються Катерина та Михайло зі сцени до своїх прихильників під час концерту.

Цей концерт продовжує серію благодійних подій від «Квартал-Концерту» у КВЦ «Парковий». А частина прибутку, як і від кожного концерту, буде направлена на допомогу ЗСУ та ВПО. Партнери заходів – БФ «За Луганщину» та громадська організація «ВПО України». Технічні партнери – компанії «Феєрія» та «Медіатек». Квитки на сайті «Квартал-Концерту» та інших квиткових операторів.

Івент  відбудеться у зручному сучасному  концертно-конгресному залі на 1-му поверсі, з якісним звуковим та світловим обладнанням, комфортним партером, екранами, окремими віп-зонами, барами, фуд-зоною, дитячою кімнатою, зручною парковкою.

КВЦ «Парковий» – це найсучасніший майданчик для проведення різноманітних подій. Локація обладнана сертифікованим ДСНС укриттям і потужними генераторами, що дає можливість проводити події навіть під час відсутності електропостачання. Укриття – це велике чисте та світле приміщення,  обладнане всім необхідним на випадок оголошення повітряної тривоги. Спеціальна команда допоможе швидко провести евакуацію декількома шляхами.

У разі повітряної тривоги усі глядачі та артисти разом чекатимуть її закінчення в укритті, після чого концерт буде продовжено! Якщо повітряна тривога триватиме до початку заходу – концерт розпочнеться пізніше, через 40 хвилин після закінчення тривоги.

Всеукраїнський благодійний тур «ВОЛЯ» відбувається за підтримки генерального партнера – телеканалу Ukraine World News. Партнерами проєкту також виступили радіо “П’ятниця”, мережа автозаправних станцій Stels та квитковий сервіс і організатори “Квартал-Концерт”.

Медійні партнери: ІА «Оперативна Україна інфо» та Pravda NEWS.

ЩО: Благодійний концерт «ВОЛЯ» до Дня Конституції з Михайлом Грицканом та Катериною Бужинською

ДЕ: Київ, КВЦ «Парковий» (Паркова дорога, 16А)

КОЛИ: 28 червня, початок о 18:00

КВИТКИ можна придбати за посиланням.

ТЕЛЕФОН ДЛЯ ДОВІДОК: 050 471 23 28.

Дивіться також відео: Михайло Грицкан розповів про участь у благодійних концертах та творчість під час війни

Читайте також: Михайло Грицкан: «Для мене виступати на благодійних акціях – це честь»

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *