Головна Сторінка » Михайло Грицкан: «Для мене виступати на благодійних акціях– це честь»

Михайло Грицкан: «Для мене виступати на благодійних акціях– це честь»

0

Заслужений артист України Михайло Грицкан розповів в ексклюзивному інтерв’ю «Оперативній Україні інфо» та Pravda NEWS про участь у благодійних концертах, творчість під час війни, зокрема, про успіх його нової пісні «Сто тисяч кроків».

Заслужений артист України Михайло Грицкан та директор, головний редактор ІА «Оперативна Україна інфо» Юрій Іванов.

— Ви сьогодні долучилися до чудового благодійного заходу. І Вам вручили відзнаку. Розкажіть про це.

— Щиро радий, що запросили. Сьогодні благодійні акції, як ніколи, дуже потрібні всім: героям, які перебувають на передовій і дітям, які потребуть допомоги. Ми, українці, маємо об’єднатися в цей час і допомагати один одному. Українці повинні знати, що не одні, адже маємо допомогу із Європи та із інших країн світу. Тому для мене виступати на благодійних акціях – це честь.

— За час війни у Вашому репертуарі з’явилися нові пісні. Зокрема, пісня «Сто тисяч кроків».

— Спочатку у мене вийшли пісні: «Захищай Україну», яку присвятив нашим героям із ЗСУ, потім з’явилася пісня «Воля», а також багато пісень про кохання. І якраз пісня «Сто тисяч кроків» є дев’ятою за час війни. У ній розповідається про справжнє кохання, яке не може зупинити нічого, навіть війна. Тому вона дуже сподобалась людям, вони бачать в ній себе. І наразі в YouTube ця пісня має до 20 мільйонів переглядів (починає співати).

— І наостанок Ваші побажання нашим читачам та глядачам «Оперативної України інфо».

— Шановні і любі читачі та глядачі «Оперативної України інфо», бажаю Вам бути сильними, вірити в свої сили і використовувати свій потенціал на всі 100 відсотків. З повагою та любов’ю до вас, Михайло Грицкан.

Дивіться також відеоінтерв’ю:

Читайте також: Оксана Білозір розповіла про нові пісні, які з’явилися у неї під час війни

Дивіться також відео: Вийшов 8-й випуск проекту «Коли закінчиться війна?» за участі екстрасенса Хаяла Алекперова (відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Спілкувався Юрій Іванов

Фото і відео: Максим Древаль

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *