Головна Сторінка » Колектив ІА «Оперативна Україна інфо» отримав подяку за медійну підтримку «Богатирських Ігор» – турніру «Богатир Києва 2023» (відео)

Колектив ІА «Оперативна Україна інфо» отримав подяку за медійну підтримку «Богатирських Ігор» – турніру «Богатир Києва 2023» (відео)

0

Нещодавно в Києві відбулися «Богатирські Ігри» – серед найсильніших атлетів України і перетягування канату (аматорів) та турнір серед найсильніших атлетів Києва та України.

Під час заходу наш колектив ІА «Оперативна Україна інфо» в особі засновника Юрія Іванова нагородили подякою за медійну підтримку «Богатирських Ігор» – турніру «Богатир Києва 2023». Також подяку отримало і Всеукраїнське інтернет-видання Pravda NEWS.

У цих подяках йдеться про наступне:

«За сприяння розвитку фізичної культури і спорту, а також вагомий особистий внесок у популяризацію здорового способу життя, любов до спорту, активну участь, плідну співпрацю та реальну допомогу з організації та проведення турнірів з перетягування канату та богатирського багатоборства у місті Києві. З повагою та вдячністю, президент федерації найсильніших атлетів України і перетягування канату Володимир Кіба».

 Читайте також: У Києві провели «Богатирські Ігри» – турнір «Богатир Києва 2023» (фото)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Редакція ІА «Оперативна Україна інфо» 

Фото: Максим Древаль, Юрій Чередніченко

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *