Головна Сторінка » KAMALIYA: «В Європі роблю чимало благодійних заходів та концертів»

KAMALIYA: «В Європі роблю чимало благодійних заходів та концертів»

0

Українська співачка KAMALIYA  розповіла в ексклюзивному інтерв’ю «Оперативній Україні інфо»та Pravda NEWS про відзнаку, яку отримала на заході у межах Міжнародного благодійного проекту «Charity 100лиця», волонтерську діяльність та підготовку до релізу нового альбому.

Українська співачка KAMALIYA та директор, головний редактор ІА «Оперативна Україна інфо» Юрій Іванов.

– Ви сьогодні долучилися до чудового благодійного заходу, розкажіть про це.

– Я долучаюся постійно до всіх заходів, їх багато. І сьогодні дуже чудовий захід. Це і нагородження премією усіх волонтерів, наших героїв, людей, котрі наближають нашу Перемогу, і також благодійний аукціон, виступ зірок. Це дуже благородна справа. Наразі збираємо на антидронову систему для наших хлопців і для нас усіх. Люди зібралися, всі, хто хоче зробити свій внесок, щоб Україна була вільна, щоб ми дуже швидко перемогли.

– Вам сьогодні вручили нагороду – подяку від Міжнародного благодійного проекту «Charity 100лиця» за боротьбу на культурному фронті.

– Так,  кожен воює на своєму фронті, усі українці об’єдналися. Ми робимо все від нас залежне, що можемо зробити, щоб перемогти.

– Наскільки знаю, не тільки волонтерською діяльністю займаєтеся. Також як і співачка долучаєтеся до різноманітних благодійних заходів та концертів.

– Так, я їжджу виступаю для хлопців наших, для наших котиків, виступаю для біженців, виступаю на різних благодійних заходах. Збираємо кошти також для ЗСУ. В Європі роблю дуже багато своїх благодійних заходів, концертів. Чимало вже зібрала в Європі, відправили все, що можна було. У мене три благодійних фонди своїх. Один у Німеччині, інший в Польщі, в Україні третій. Тому працюємо, як можемо. Навіть зараз, я тільки запівала і одразу ж поїхала на інший виступ – підтримати наших маріупольців. І повернулася, бо друзі вже чекають, котрих давно не бачила.

– У Вас за час війни з’явилося кілька нових пісень. Можливо, на часі нам чекати новий альбом?

– Так, я майже закінчила свій альбом «Сильна, як ніколи». І будемо готуватися до його презентації.

– Мене дуже вразила пісня…

– “Кулями”?

– Так. Ваші коні загинули…

– Так, це не тільки, якщо Ви бачили, коні. Це і зруйновані будинки, і міста, і люди, котрі біжать від цього всього жаху, ховаються. У цьому відео весь наш біль, весь цей жах, що в кожного в душі й на серці. Тому ця пісня народилася вже після того, коли Буча була в окупації. Там вся суть, що я відчуваю.

– Про що наразі мріє співачка KAMALIYA?

– Я мрію про нашу Перемогу, щоб вона дуже-дуже швидко прийшла до нас. І в цьому році, щоб ми вже цього літа відпочивали в Криму, я перша поїду.

– Я теж мрію про це. Ваші пісні на часі, вони роблять нашу Перемогу, тому що всім емоціям треба давати вихід.

– Ви знаєте, я помітила, в мене є дві пісні: “Війна” і “Кулями”, з якими завжди виходжу на сцену і не можу стримати сліз. Тому що я кожен раз переживаю все це знову й знову.

– І наостанок Ваші побажання читачам та глядачам “Оперативної України інфо”.

– Я бажаю усім, попри війну в Україні, не покладати рук, не впадати в депресію, бути на позитиві, підтримувати одне одного, любити один одного, єднатися, тому що в нашій єдності і є наша сила. Якщо ми будемо усі разом, будемо робити усе, що від нас залежить для Перемоги, то дуже швидко її отримаємо. Я Вас дуже люблю!

– А я Вам дякую за інтерв’ю, Слава Україні!

Дивіться також відеоверсію інтерв’ю:

Читайте також: Вийшов 6-й випуск проекту «Коли закінчиться війна?» за участі президента НЕБАУ Віктора Лещинського (відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Спілкувався Юрій Іванов 

Відео: Анатолій Шараєвський 

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *