Головна Сторінка » Головнокомандувач ЗСУ підписав для Фонду Лещинського кілька цінних речей (фото)

Головнокомандувач ЗСУ підписав для Фонду Лещинського кілька цінних речей (фото)

0

Днями Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний згодився для БО «Благодійний фонд Віктора Лещинського» підписати кілька цінних речей, які стануть частиною лотів на аукціоні в Цюріху в межах мистецького  благодійного заходу «Україна: від війни до миру». Фонд Віктора Лещинського організовує його разом із Вікторією Детвілер, БФ «Святий Миколай Україна» (Швейцарія).

Про це «Оперативній Україні інфо»повідомив голова Фонду Віктор Лещинський.

За його словами, наразі закінчуються останні приготування до благодійного мистецького заходу в Цюріху. І ці речі стануть додатковими лотами на аукціоні:

«Валерій Залужний розписався на конверті першого дня погашення «СЛАВА ЗСУ»; конверті першого дня погашення «ВІЛЬНІ НЕЗЛАМНІ НЕПЕРЕМОЖНІ»; литсівці, блоці марок та конверті першого дня погашення «Доброго вечора ми з України», марці «Воєнний корабль, іді…», Державному прапорі України та футболці із петриківським розписом. Дякуємо Валерію Федоровичу, що відгукнувся на наше прохання! Разом до Перемоги!».



Захід проходитиме в Швейцарії в Цюріху протягом двох днів: 16 грудня о 16:00 буде офіційне відкриття, а 17 грудня о 10:00 працюватиме виставка художніх творів та благодійний аукціон.

Віктор Лещинський наголосив, що всі зібрані кошти направлять на роботу «Центрів психологічної підтримки» (м. Київ та м. Рівне) для допомоги людям, які постраждали від війни, людям із інвалідністю, людям похилого віку та дітям.

Читайте також: У Києві провели благодійний вечір-аукціон підтримки ЗСУ (фото, відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *