Головна Сторінка » Експерт Віктор Лещинський прокоментував ситуацію із київським метрополітеном та інші проблеми із інфраструктурою столиці

Експерт Віктор Лещинський прокоментував ситуацію із київським метрополітеном та інші проблеми із інфраструктурою столиці

0

Президент Національного експертно-будівельного альянсу України Віктор Лещинський вкотре долучився до програми «Особистість з Сергієм Дойком», аби обговорити гострі питання будгалузі.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

Під час ефіру обговорили закриття на «синій» гілці Київського метрополітену станцій від «Демівської» до «Теремків», який був перенасичений припущеннями, ідеями, політичними і панічними заявами щодо причин підтоплення та тривалості обстеження і відновлювальних робіт.

Проте в Києві закриття станій метро – далеко не єдина проблема. Страждають абсолютно всі обʼєкти інфраструктури. Чого не вистачає українській галузі будівництва?

Детальніше дивіться у відео:

Читайте також: Віктор Лещинський: «Відновлення «Укрбуду», проблеми будівництва та затребуваність українських кадрів»

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *